13 éves lány vesztette életét egy quad-balesetben

Publikálás dátuma
2019.05.12. 17:09
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A quadot, amelyen egy 14 és egy 16 éves fiú, illetve a lány ült, egy 18 éves részeg fiatal vezette, akinek jogosítványa sem volt.
Tragikus baleset történt szombat hajnalban, nem sokkal éjfél után a szlovákiai Nagy-Fátrában, írja az Új Szó. Eddig ismeretlen okból egy fának ütközött egy quad, amin négy fiatal utazott. A quadot, amelyen egy 14 és egy 16 éves fiú, illetve a 13 éves lány ült, egy 18 éves részeg fiatal vezette. A fiúnak nem volt jogosítványa, és a quadon rendszámtábla sem volt.
A fiúk könnyebb sérüléseket szenvedtek, a lány viszont a helyszínen meghalt. A kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni, sikertelenül.
Szerző

Kigyulladt egy gázkazán Szanyban

Publikálás dátuma
2019.05.12. 16:04
Illusztráció
Fotó: Népszava
A tűz egy Széchenyi úti lakóházban keletkezett.
Kigyulladt egy gázkazán vezérlése Szanyban, egy Széchenyi úti lakóházban - közölte a honlapján a Katasztrófavédelem. A lángokat még a csornai hivatásos és a szanyi önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt elfojtották. Az egységek eloltották az izzó részeket, majd kiszellőztették és átvizsgálták az ingatlant. Az első adatok szerint senki sem sérült meg a tűzeset során.
Szerző
Témák
tűz gázkazán

Vasutast vert egy dühöngő csörögi 17 éves

Publikálás dátuma
2019.05.12. 10:55

Fotó: police.hu
Miután a fiú összetört egy ablakot és pár virágládát, számonkérte őt a MÁV alkalmazottja - erre ő is kapott párat.
A Balassagyarmati Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy csörögi lakos ellen. Közleményükben azt írják, a fiatalkorú még csütörtök délután a drégelypalánki vasútállomáson
a forgalmi iroda ablakát kezével betörte, majd a közelben lévő két virágládát feldöntötte.

Ekkor ért az épülethez a MÁV alkalmazottja, aki szóban számon kérte a 17 éves fiút. A fiatal erre őt is többször megütötte. A fiút a rendőrök a bejelentést követően elfogták, a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.
Szerző