Hat gyerek is megsérült egy buszbalesetben Dorogon

Publikálás dátuma
2019.05.15. 14:32

Fotó: police.hu
A járművön összesen harminc általános iskolás utazott. A baleset a Gorkij és a Munkácsy út kereszteződésében történt.
Összeütközött egy busz és egy autó szerdán, 12 óra 21 perckor Dorog belterületén, a Gorkij és a Munkácsy út kereszteződésében – írja a police.hu.  A közlemény szerint a gépkocsi nem adott elsőbbséget a STOP táblánál a védett útvonalon haladó autóbusznak, és nekiütközött. A buszon harminc általános iskolás gyerek utazott. Közülük hatot, valamint a két gépjárművezetőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A forgalom rendőri irányítás mellett halad. 
Szerző
Témák
Dorog buszbaleset
Frissítve: 2019.05.15. 17:08

Kamuhírrel bosszulta meg, hogy lekéste a metrót

Publikálás dátuma
2019.05.15. 10:47
Képünk illusztráció
Fotó: Molnár Ádám / Népszava
Két kislány a sínek közé esett - ezt mondta egy férfi a segélyhívón keresztül a BKK diszpécserszolgálatának, mert bezáródott előtte a metró ajtaja.
Egy 23 éves férfi kedd este a metró segélyhívóján bejelentette, két kislány a Bikás park megállóban a sínek közé esett. A diszpécser áramtalanította a metróárkot, és értesítette a biztonsági szolgálatot.  Mivel kiderült, hogy B. Jusztin indokolatlanul jelentett vészhelyzetet, a rendőrök megérkezéséig ők tartották vissza a fiatalembert. 
B. Jusztint a XI. kerületi Rendőrkapitányságra vitték, ahol a nyomozók közérdekű üzem megzavarása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki - írta a police.hu.
Szerző

Hat körözés volt a csaló ellen, utolsó trükkje nem jött be

Publikálás dátuma
2019.05.14. 14:22

Fotó: Molnár Ádám / Népszava
Igazoltatáskor hamis nevet adott meg a rendőröknek. Bevitték, és kiderült, a férfinek bőven volt már dolga a hatóságokkal.
A Veszprém megyei rendőrök elfogtak egy 50 éves pécsi férfit, akit csalás és lopás miatt több hatóság is kerestetett, így összesen hat körözés volt ellene érvényben - írja a police.hu. A veszprémi rendőrök hétfő délután állították meg a férfit, aki akkor egy teherautóval hajtott a 8-as úton.
Az igazoltatás során a férfi nem a valódi adatait adta meg, ezért előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Ott aztán kiderült, a férfit a Kaposvári Törvényszék és a Pécsi Járásbíróság csalás és lopás miatt körözte. A kapitányságról a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították őt.
Szerző