Meghalt egy ember a budapesti Nyugati pályaudvarnál

Publikálás dátuma
2019.05.16. 09:21

Fotó: Olvasónk felvétele
Feketével letakart test fekszik a metrónál. Nem baleset történt, az illető rosszul lehetett.
Fekete zsákkal letakart test fekszik a budapesti Nyugati pályaudvar aluljárójában, a metróban, a perontól néhány méterre, értesült a Népszava.
Egy ott álló biztonsági őr szerint rosszul lett az illető. A testet kordon veszi körül, a rendőrség helyszínel, szemtanúkat hallgat meg.
Megkeresésünkre a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) sajtóosztálya azt mondta el, közlekedési balesetről nem tudnak, a forgalom zavartalanul halad.
Bűncselekmény gyanúja nem merült fel - tájékoztatta később a rendőrség az MTI-t. Megerősítették: a férfi rosszul lett a peronon. Minden újraélesztési kísérlet sikertelennek bizonyult, a helyszínen elhunyt. A rendőrség idegenkezűségre utaló nyomot nem talált.
Szerző
Frissítve: 2019.05.16. 11:06

Körözött férfi lövöldözött gázpisztollyal Budapesten, de gyorsan elfogták

Publikálás dátuma
2019.05.16. 06:33
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Elfogták a Budapesten gáz-riasztó pisztollyal lövöldElfogták azt a támadót, aki gáz-riasztó pisztollyal lőtt rá egy férfira a főváros VIII. kerületében található Magdolna utcában szerda este - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A rendőrségen a sértett arról tett bejelentést, hogy egy korábbi vita miatt két férfi az autója elé állt, miközben harmadik társuk több lövést adott le egy gáz-riasztó fegyverrel. Az eset során senki sem sérült meg. A kocsi elé álló két férfit már korábban elfogták a Magdolna utcában. Harmadik, lövöldöző társukat pár órával később az Orczy úton kapták el. Mindhárom férfit előállították, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult ellenük eljárás. Az autó elé álló két férfit őrizetbe vették, kezdeményezik letartóztatásukat. A harmadik férfi elfogását követően kiderült, hogy ellene a Debreceni Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztésének letöltését, így őt a kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe viszik.
Szerző
Frissítve: 2019.05.16. 07:16

Ketten elé álltak, egy harmadik lőni kezdett - a sértett maga szólt a rendőröknek a budapesti lövöldözés után

Publikálás dátuma
2019.05.15. 21:58
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy korábbi vitából lett kis híján leszámolás a Józsefvárosban. Végül senki sem sérült meg.
Lövöldöztek a fővárosban, írja a police.hu. A rendőrségre szerda este háromnegyed 8 körül egy férfi személyesen tett bejelentést arról, hogy Budapesten, a VIII. kerületben, a Magdolna utcában egy korábbi vitából kifolyólag
két férfi az autója elé állt, miközben egy harmadik társuk rá gáz-riasztó fegyverrel több lövést adott le.

Személyi sérülés nem történt. A józsefvárosi rendőrök forrónyomon megkezdték az elkövetők felkutatását, valamint a bizonyítékok beszerzését, és el is fogták az autó elé álló férfiakat. Harmadik társukat jelenleg is keresik.
A két férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, elszámoltatásuk folyamatban.
Szerző