Kövér László;örökbefogadás;melegek;

Kövér a melegek ellen uszít, de vérig sértett minden örökbefogadó szülőt

Egy ilyen ember erkölcsi kérdésekben biztosan nem illetékes.

Mindenkinek joga van családban felnőni és családot alapítani. Joguk van családban élni azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs módjuk a vérszerinti szüleikkel élni, és joguk van a családalapításhoz azoknak, akik bármilyen okból nem tudnak vagy nem akarnak vérszerinti gyereket vállalni. A gyerekvállalást a pedofíliához hasonlítani nem csak az LMBTQI szülőket, hanem minden örökbefogadó szülőt sért - reagált a Magyar LMBT Szövetség Kövér László kijelentéseire. A házelnök egy lakossági fórumon tett egyenlőségjelet a pedofília és a meleg párok örökbefogadása közé, továbbá értekezett arról, hogy hogyan viselkednek a "normális" homoszexuálisok.

Nagyon veszélyes, ha valaki nem tud vagy nem akar különbséget tenni a szülővé válás iránti vágy és a pedofília között - figyelmeztet a szövetség, és leszögezik: szemben Kövér Lászlóval mi azt valljuk, hogy a pedofilok nem csak a Jóistennek tartoznak elszámolással, hanem elsősorban az áldozataiknak és a társadalom egészének is. 

Aki szerint egy már megszületett gyereket - akit akármilyen okból a szülei nem nevelnek fel - egy bonyolult jogi procedúra során örökbe fogadni, családot teremteni számára, szeretettel körülvenni ugyanaz, mint szexuálisan bántalmazni, az az ember erkölcsi kérdésekben biztosan nem illetékes - reagált Kövér szavaira Facebook-posztjában Lakner Zoltán, a melegségét nyíltan vállaló politológus. Kövér házelnök ezzel valamennyi, bármilyen nemű és orientációjú örökbefogadó szülőt brutálisan megsértett - tette hozzá.

Ami az egyenrangúságot illeti, ugyanez a helyzet: aki a melegek, illetve bármiféle LMBTQ ember egyenrangú mivoltát firtatja, az a szüleik, a testvéreik, az őket elfogadó és szerető barátaik értékét is megkérdőjelezi.  

A Kövér-féle mondatok világosan megjelölik a politikai támadás célpontját, hogy kiket kell gyűlölni- írja Lakner.

Nagyon nem kellene így élni. Ez tényleg csak azoknak jó, akik szítják a gyűlöletet és uszítanak mások ellen. Követni és hagyni sem kellene ezt - teszi hozzá.