Holttestet találtak egy kiégett veszprémi lakásban

Publikálás dátuma
2019.06.02. 15:35
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A nő halálával kapcsolatban bűncselekmény gyanúja nem merült fel.
Egy társasház egyik földszinti lakásában csaptak fel a lángok Veszprémben, a Damjanich János utcában, írja a katasztrófavédelem honlapján. A tűzoltók érkezésekor tűz már nem volt. Később a rendőrség azt közölte:
holttestet találtak a tűz helyszínén.

A nő halálával kapcsolatban bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit a rendőrség általános közigazgatási eljárásban vizsgálja, nyilatkozta Aradi Virág, a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

A helyszínen belehalt sérüléseibe a mellkason szúrt férfi Nádasdladányban

Publikálás dátuma
2019.06.02. 09:56

Fotó: police.hu
Egy 22 éves férfit állítottak elő az esettel kapcsolatban.
A rendőrségre 2019. június 2-án kora hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Nádasdladányban, a Sport utca murvás szakaszán egy férfit találtak, szúrt sebekkel a mellkasán - írja a honlapján a rendőrség. A helyszínre érkező mentőszolgálat a sértett életét megmenteni nem tudta, a 28 éves kálozi lakos a helyszínen meghalt. A széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy 22 éves székesfehérvári lakost.    A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség egyelőre bővebb tájékoztatást nem ad.   
Szerző

Tízmilliós drogfogás - öt szegedi dílert kaptak el egyszerre a rendőrök

Publikálás dátuma
2019.06.02. 08:31

Fotó: police.hu
Több mint tíz millió forint piaci értékű kokaint, amfetamint, extasy tablettát, marihuánát, valamint LSD bélyeget találtak a rendőrök.
Öt kábítószer-kereskedőt és tíz fogyasztót fogtak el és állítottak elő a rendőrök Szegeden, írja a police.hu. Az akció még pénteken volt, amikor egyszerre tizenöt helyszínen jelentek meg a hatóságok, akik elkaptak a dílerek mellett tíz fogyasztót is.
A megalapozott gyanú szerint a kereskedők a bűnszervezet működése során folyamatosan bővített fogyasztói kör részére a kábítószert raktározták, majd pontosan kimérték, csomagolták, végül eladták.
A szegedi férfiak tevékenységükkel több tíz millió forintos illegális bevételre tettek szert, aminek egy részét egyszerűen elszórták szerencsejátékra.

A helyszíneken több mint tizenöt millió forint értékben foglaltak le hat gépjárművet, arany ékszereket, műszaki cikkeket, magyar és külföldi bankjegyeket.
Az ingatlanokban elvégzett kutatások során több mint tíz millió forint piaci értékű kokaint, amfetamint, extasy tablettát, marihuánát, valamint LSD bélyeget találtak.
A rendőrök a csoport tagjait őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A tíz fogyasztónak kábítószer birtoklása miatt kell felelnie.
Szerző
Témák
drog Szeged