Gyilkosság Polgárdiban - Őrizetben a gyanúsított nő (videó)

Publikálás dátuma
2019.06.03. 16:41

Fotó: police.hu
A 32 éves asszony beismerte tettét.
Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, egy polgárdi nő azzal hívta péntek délután a rendőröket, hogy meggyilkolta anyósát.  A rendőrök aznap a helyszínen elfogták, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.
A rendőrség legfrissebb közlése szerint az előállított nőt őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte tettét. A nyomozók előterjesztést tettek gyanúsított letartóztatásának ügyészi indítványozására.  
Szerző

Polt kiemelt üggyé nyilvánította a Hableány balesetét

Publikálás dátuma
2019.06.03. 15:55

Fotó: Tóth Gergő / Népszava
A legfőbb ügyész a dél-koreai turistákat szállító hajó balesetét a kiemelt tárgyi súlyra és a nemzetközi összefüggésekre figyelemmel kiemelt üggyé nyilvánította.
A  Dunán 2019. május 29-én történt baleset miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Közlekedésrendészeti Főosztályán halálos tömegszerencsétlenséget eredményező vízi közlekedés gondatlan veszélyeztetésének vétsége miatt indult nyomozás. A nyomozás irányításával kapcsolatos ügyészi jogköröket a közlekedési bűncselekményekkel is foglalkozó Budapesti VI. és VII. kerületi Ügyészség teljesíti - írja a Legfőbb Ügyészség közleményében.  A legfőbb ügyész rendelkezése nyomán az ügyészség kiemelt ügyként kezeli a büntetőeljárást, amelynek során szorosan együttműködik más bel- és külföldi hatóságokkal. A Legfőbb Ügyészség ezen intézkedése az átlagosnál is gyorsabb, még inkább körültekintő, nagyobb erőkkel történő eljárási lépéseket szolgálja.
Szerda este nem sokkal 9 óra után a Margit hídnál a Viking szállodahajóval ütközött a jóval kisebb, dél-koreai turistákat szállító Hableány turistahajó, amely másodpercek alatt elmerült. Hét embert a környező hajókon utazók mentettek ki. Hét holttestet még szerda éjjel megtaláltak, mindannyian dél-koreai állampolgárok voltak. A hajóbalesetben eltűnt 21 embert még keresik, köztük a kéttagú magyar személyzetet. A szállodahajó 64 éves ukrán állampolgárságú kapitányát csütörtökön őrizetbe vették, szombaton pedig a bíróság elrendelte a letartóztatást egy hónapra.
Szerző
Frissítve: 2019.06.03. 19:31

A helyszínen belehalt sérüléseibe a felüljáróról úttestre zuhant férfi az M6-oson

Publikálás dátuma
2019.06.03. 15:51
Illusztráció
Fotó: police.hu
A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.
Egy férfi 2019. június 3-án 13 óra 40 perckor az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, Paks térségében, a 111-es kilométerszelvény közelében lévő felüljáróról az autópálya úttestjére zuhant. A személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a police. hu.  A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben.
Szerző
Frissítve: 2019.06.03. 19:46