Előfizetés

Egy kamion lóg az M3-as autópályahídján Miskolcnál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.05. 09:25

Fotó: Vajda János / MTI
A járművet drótkötéllel rögzítették, az érintett szakaszt lezárták.
Baleset történt az M3-as autópálya 149-es kilométerszelvényénél, Mezőcsát térségében, a Miskolc felé vezető oldalon szerda reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesetet szenvedett kamion mentéséhez Tiszaújvárosból, Mezőcsátról, Mezőkövesdről érkeztek tűzoltók, valamint Debrecenből egy daru és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre tart. Az egységek elsődlegesen drótkötéllel rögzítették az instabil helyzetű kamiont. Az érintett útszakaszt a beavatkozás idejére lezárták. A balesetről több kép is készült, melyeken látható, hogy a kamion majdnem lezuhant egy felüljáróról, és a levegőben lóg. A bpiautosok.hu oldalon több fotót is közzé tettek. A hvg.hu úgy tudja, a sofőr sérülés nélkül megúszta a balesetet. 

Holttestre bukkantak Kulcsnál, azonosították az áldozatot

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.04. 17:13

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A dél-koreai sajtó munkatársai is megjelentek a helyszínen. A rendőrség hivatalos közleményt adott ki.
A Blikk információi szerint több száz méteres körben lezárták a hatóságok Kulcsnál a hajóállomás környékét. Úgy tudják, hogy a dél-koreai sajtó munkatársai is megjelentek a helyszínen, ami valószínűsíti, hogy újabb, a Hableány turistahajó balesete után eltűnt embert találhattak meg.
Közben a HVG kiszúrta, hogy a dél-koreai sajtóban a koreai külügy információira hivatkozva megjelent, hogy kedden délután háromnegyed egykor Budapesttől 55 km-re egy katonai helikopter fedezett fel egy holttestet. Az áldozaton fekete öltöny volt a cikk szerint. A hatóságok egy koreai férfiként azonosították a holttestet - írja a lap.

A rendőrség azonosította az öltönyös férfit

A Kulcs térségében 2019. június 4-én délután, a Dunából kiemelt holttest azonosítása megtörtént, a dél-koreai férfi a hajóbaleset áldozata - közölte a rendőrség a honlapján. A hatóságok továbbra is keresik az eltűnteket a Duna teljes déli szakaszán.

Családi üzlet: Egy nógrádi anyát, fiát és a nagybácsit is letartóztatták drogkereskedelem miatt

MTI
Publikálás dátuma
2019.06.04. 14:11

Fotó: Shutterstock
Mefedront, ketamint, kannabiszt és methadont és egy etil-hexedron nevű új pszichoaktív anyagot is forgalmaztak.
Kábítószer-kereskedés gyanúja miatt letartóztatták Salgótarjánban egy család három tagját, anyát, fiát és az apai nagybácsit - tájékoztatta a Nógrád Megyei Főügyészség vezetője kedden az MTI-t. Bóna Gyula elmondta: a nyomozók május 9-én tartottak házkutatásokat a dílerek lakó- és tartózkodási helyein, majd mindhármukat őrizetbe vették.  Az eddigi adatok szerint a gyanúsítottak tavaly november óta kereskedtek Salgótarjánban kábítószerekkel és új pszichoaktív anyagokkal, ebből fedezve a megélhetésüket.
Egyebek mellett mefedront, ketamint, kannabiszt és methadont, valamint etil-hexedron nevű új pszichoaktív anyagot forgalmaztak.

A Salgótarjáni Járásbíróság egy hónapra rendelte el a három gyanúsított letartóztatását - közölte a főügyész. Hozzátette: a bíró a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye mellett a gyanúsítottakkal szemben folyó más büntetőeljárásra figyelemmel is döntött így.