Hárman megsérültek egy balesetben az M7-esen, óriási volt a torlódás

Publikálás dátuma
2019.06.08. 10:01
Illusztráció
Fotó: Shuttertock
Két autó karambolozott az autópálya Balaton felé vezető oldalán.
Összeütközött két autó szombat reggel, valamivel 8 óra után az M7-es autópálya 78-as kilométerszelvényében, Polgárdi térségében, a Balaton felé vezető oldalon. A balesetben három ember megsérült – írja a police.hu.  A rendőrök már feloldották a forgalomkorlátozást, az autópálya érintett szakasza újra teljes szélességében járható. Az Útinform közlése szerint a torlódás délelőtt 10 óra körül még mindig meghaladta a 10-12 kilométert.
Szerző
Frissítve: 2019.06.08. 19:06

Franciákat átverő bűnszervezetet keresnek Magyarországon, már 250 millió forintos a kár

Publikálás dátuma
2019.06.08. 08:48

Fotó: police.hu
Nemzetközi nyoozócsoportot készülnek alakítani a hatóságok. A bűnözők nyomait a lenygeleknél és izraelben is felfedezték.
Különösen nagy kárt okozó csalás, bűnszervezetben részvétel, pénzmosás és más bűncselekmények magalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen folyik eljárás Magyarországon, írja honlapján a rendőrség. Franciák pénzére utazó nemzeközi bűnszervezetről van szó: az elkövetők magas hozamú kriptovaluta-, illetve megújuló energia befektetést kínáltak a nyugat-európai országban.
A sértettek befizették pénzt, de cserébe nem kaptak semmit. Az okozott kár nagysága közel 250 millió forint.

Az elkövetők hamis dokumentumok felhasználásával magyarországi pénzintézeteknél számlákat nyitottak, és gazdasági társaságokat alapítottak, majd a csalásokból befolyó pénzeket külföldi bankszámlákra utalták tovább.
Az eljárás során a nyomozók a francia csendőrséggel és más külföldi társszervekkel közreműködve térképezték fel a Franciaországot, Magyarországot, Lengyelországot és Izraelt érintő bűnszervezetet. Magyarországon csütörtökön és pénteken raziáztak a nyomozók a francia csendőrséggel közösen, több ingatlanon tartottak kutatást. Az eljárás további szakaszában a hatóságok nemzetközi nyomozócsoportot terveznek alakítani.
Szerző

Balesetező autó utasait ütötték el Kazincbarcika és Múcsony között

Publikálás dátuma
2019.06.08. 07:30
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
Egy férfinak olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy a kórházba szállítása során életét vesztette.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint szombat hajnalban, valamivel 1 óra után egy férfi eddig ismeretlen okból árokba hajtott autójával a 2606-os számú úton. A baleset miatt az autó utasai kiszálltak, és az úton állva akartak segítséget kérni. Azonban egy arra haladó jármű 29 éves, múcsonyi sofőrje nem észlelte az úttesten várakozó személyeket, és elütötte őket. Egy férfinak olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy a kórházba szállítása során, 3 óra körül a mentőben meghalt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.
Szerző