Három kamion és három autó szaladt egymásba a Balatonnál, többen megsérültek

Publikálás dátuma
2019.06.08. 17:09
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Sóstónál teljes volt a lezárás, a forgalmat mindkét irányból visszafordították. A baleset körülményeit vizsgálják.
Ráfutásos balesetet szenvedett három kamion és három gépkocsi szombat délután Somogy megyében, a 7-es főút M7-es autópálya fölött átvezető szakaszán, tájékoztat szombat délután a katasztrófavédelem. A balesethez Siófokról riasztották a hivatásos tűzoltókat, a helyszínre mentők is érkeztek.
A baleset következtében hatan - az elsődleges adatok alapján -könnyebben megsérültek

- írja a balesetről honlapján a rendőrség. Ők csak két érintett kamionról számolnak be. Az érintett útszakaszon 18 óra 5 percig teljes pályás útlezárás volt érvényben, a forgalom jelenleg zavartalan. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 
Szerző
Témák
baleset Balaton
Frissítve: 2019.06.08. 19:11

Halálos baleset – Autóval ütközött egy motoros a 77-es főúton

Publikálás dátuma
2019.06.08. 14:53

Fotó: police.hu
A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes pályás útlezárás volt érvényben.
Összeütközött egy autó és egy motorkerékpár szombat délelőtt a 77-es számú főút 12. kilométerszelvényében,a Veszprém megyei Tótvázsony közelében – írja a police.hu.  A helyszíni adatok alapján a Nagyvázsony felől Veszprém irányába közlekedő motor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, és összeütközött a vele szemben közlekedő személyautóval. A baleset során a motorkerékpárt vezető 72 éves belga férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A személygépkocsi vezetője – aki egyedül utazott a járműben – nem sérült meg. A baleset helyszínelése és műszaki mentése véget ért, így ismét zavartalanul halad a forgalom a főúton.
Szerző
Frissítve: 2019.06.08. 19:04

Tűz ütött ki egy óbudai panelházban

Publikálás dátuma
2019.06.08. 13:19
Óbuda - Békásmegyer Polgármesteri Hivatala
Fotó: Facebook
A lángok a Búza utcában csaptak fel.
Teljes terjedelmében ég egy tízemeletes társasház egyik harmadik emeleti lakásának konyhája szombat kora délután a Budapest III. kerületében húzódó Búza utcában – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Óbuda - Békásmegyer Polgármesteri Hivatala a Facebook-oldalán közölte: egyelőre nincs hír arról, hányan tartózkodtak a lakásban. A lépcsőházból negyven főt kellett kiterelni, öt embert kisebb mértékű füstmérgezés miatt kellett ellátni. A tűz ugyan nem, de a füst jelentős, a tűzoltók azonnal megkezdték a szellőztetést.
Szerző
Témák
tűz Óbuda
Frissítve: 2019.06.08. 15:09