Halálos baleset – Autóval ütközött egy motoros a 77-es főúton

Publikálás dátuma
2019.06.08. 14:53

Fotó: police.hu
A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes pályás útlezárás volt érvényben.
Összeütközött egy autó és egy motorkerékpár szombat délelőtt a 77-es számú főút 12. kilométerszelvényében,a Veszprém megyei Tótvázsony közelében – írja a police.hu.  A helyszíni adatok alapján a Nagyvázsony felől Veszprém irányába közlekedő motor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, és összeütközött a vele szemben közlekedő személyautóval. A baleset során a motorkerékpárt vezető 72 éves belga férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A személygépkocsi vezetője – aki egyedül utazott a járműben – nem sérült meg. A baleset helyszínelése és műszaki mentése véget ért, így ismét zavartalanul halad a forgalom a főúton.
Szerző
Frissítve: 2019.06.08. 19:04

Tűz ütött ki egy óbudai panelházban

Publikálás dátuma
2019.06.08. 13:19
Óbuda - Békásmegyer Polgármesteri Hivatala
Fotó: Facebook
A lángok a Búza utcában csaptak fel.
Teljes terjedelmében ég egy tízemeletes társasház egyik harmadik emeleti lakásának konyhája szombat kora délután a Budapest III. kerületében húzódó Búza utcában – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Óbuda - Békásmegyer Polgármesteri Hivatala a Facebook-oldalán közölte: egyelőre nincs hír arról, hányan tartózkodtak a lakásban. A lépcsőházból negyven főt kellett kiterelni, öt embert kisebb mértékű füstmérgezés miatt kellett ellátni. A tűz ugyan nem, de a füst jelentős, a tűzoltók azonnal megkezdték a szellőztetést.
Szerző
Témák
tűz Óbuda
Frissítve: 2019.06.08. 15:09

Hárman megsérültek egy balesetben az M7-esen, óriási volt a torlódás

Publikálás dátuma
2019.06.08. 10:01
Illusztráció
Fotó: Shuttertock
Két autó karambolozott az autópálya Balaton felé vezető oldalán.
Összeütközött két autó szombat reggel, valamivel 8 óra után az M7-es autópálya 78-as kilométerszelvényében, Polgárdi térségében, a Balaton felé vezető oldalon. A balesetben három ember megsérült – írja a police.hu.  A rendőrök már feloldották a forgalomkorlátozást, az autópálya érintett szakasza újra teljes szélességében járható. Az Útinform közlése szerint a torlódás délelőtt 10 óra körül még mindig meghaladta a 10-12 kilométert.
Szerző
Frissítve: 2019.06.08. 19:06