Szexre kényszerített nőket szabadítottak ki egy marbellai pincéből

Publikálás dátuma
2019.06.09. 19:34
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A munkára jelentkező nőket átverték, zsarolták és bezárták.
Nyolc fogvatartott és szexre kényszerített nőt szabadított ki egy marbellai ház pincéjéből a spanyol rendőrség írja a Guardian cikke nyomán az Index. A nőket egy Costa del Sol-i portugál család által vezetett banda tartotta bezárva. A rendőrség egy lakossági bejelentés alapján kezdett el nyomozni. Miután a fogvatartottakat kiszabadították, a banda 21 tagját letartóztatták. A nőkről az derült ki, hogy Spanyolországban jelentkeztek a banda hirdetéseire. Voltak közöttük olyanok, akik tudták, hogy bordélyházban fognak dolgozni, másokat viszont átvertek. 
A megbeszéltnél jóval tovább dolgoztatták, folyamatosan zsarolták őket, és nem engedték őket ki a pincéből.

A banda a szexuális szolgáltatásokon kívül drogot is árult.
Szerző
Témák
szexmunka

Balesetet szenvedett a Kowalsky meg a Vega turnébusza

Publikálás dátuma
2019.06.09. 15:13

Fotó: Facebook / Kowalsky meg a Vega
A zenekar tagjai közül senki sem szenvedett sérüléseket.
A tetejére borult egy teherautó az M3-as autópálya 145-ös kilométerszelvényénél, Mezőkeresztes térségében, Nyíregyháza felé – olvasható a Katasztrófavédelem honlapján.   A balesetet személyi sérülés nélkül úszta meg a Kowalsky meg a Vega, aminek dobosa, Vajda Péter nyilatkozott az Indexnek. Mint mondta, négyen utaztak a buszban a baleset idején, de mindenki épen szállt ki belőle. A zenekar másik busszal utazott, ebben egy fotós, egy biztonsági őr, a zenekari mörcspultban dolgozó kolléga és egy negyedik személy ült, 
amikor a busz defektet kapott, megpördült és a tetejére érkezve állt meg az M3-as autópályán.

A zenekar a Facebookra is kiposztolta a balesetet:
Szerző
Témák
baleset busz

Egy 23 éves fiút keres a rendőrség

Publikálás dátuma
2019.06.09. 12:03

Fotó: police.hu
A józsefvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az eltűnt fiatal keresésében.
Kádár Márk június 7-én VIII. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre  – írja a police.hu.
A 23 éves férfi körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki felismeri Márkot, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.
Szerző
Témák
eltűnt