Szörnyethalt a fának csapódó autó sofőrje Taszárnál (fotók)

Publikálás dátuma
2019.06.10. 10:17

Fotó: police.hu
Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet.
2019. június 10-én hajnalban a 61-es számú út és a 610-es út kereszteződésében egy gépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – lehajtott az úttestről, és egy fának ütközött - írja honlapján a rendőrség. A baleset következtében a gépkocsi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idején 7 óra 40 percig félpályás útlezárás volt érvényben, a forgalom jelenleg ismét zavartalanul halad. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
Szerző

Gyerek kezében robbant tűzijáték Szilben

Publikálás dátuma
2019.06.10. 08:44
Képünk illusztráció
Fotó: police.hu
A 13 éves lányt kórházba kellett szállítani, egyelőre nem tudják, milyen eszközt robbantott fel.
Rossz véget ért a tűzijátékozás a Győr-Moson-Sopron megyei Szilben: vasárnap este riasztották a mentőket, hogy egy lányt kezében pirotechnikai kellék robbant – írja a police.hu
A sérült gyereket kórházba szállították – állapotáról a rendőrség nem közölt részleteket, és a jelek szerint még nem tudják, mi okozta a balesetet: közleményükben ismeretlen eredetű és összetételű eszközről írnak, a Csornai Rendőrkapitányság pedig szakértők bevonásával vizsgálja a történteket.
Szerző
18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.