Vasvillával, keresztkulccsal estek egymásnak Piricsén

Publikálás dátuma
2019.06.10. 10:41
Csendélet, bűnjelekből - ezekkel a szerszámokkal estek egymásnak Piricsén
Fotó: police.hu
A három férfi korábbi sérelmek miatt kapott össze, csak úgy repkedtek közöttük a szerszámok.
Garázdaság miatt felelhet egy éves piricsei férfi és fia, valamint haragosuk, akik vasárnap verekedtek össze a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei községben.  A konfliktust kirobbantó 31 éves férfi autóval érkezett az apa és fia családi házához, hogy egy régi sérelmet rendezzen. Csomagtartójából gumicsövet kapott elő, aztán előbb szavakban, majd tettleg is a 25 éves fiúnak rontott.
Mivel az apa fia segítségére kelt, haragosuk az idősebb férfi felé dobta a vascsövet, majd egy keresztkulccsal is megpróbálta eltalálni a családtagokat – a fémszerszám azonban a 25 éves gyanúsított ház előtt álló kocsiját rongálta meg. A feldühödött apa vasvillával válaszolt, a villával pedig berepesztette támadójuk szélvédőjét.
A dulakodó triót végül a helyszínen fogták el a rendőrök, majd a nyírbátori kapitányságon ki is hallgatták őket. A garázdasággal gyanúsított férfiakat később elengedték, szabadlábon védekezhetnek, írja honlapján a rendőrség.
Szerző

Szörnyethalt a fának csapódó autó sofőrje Taszárnál (fotók)

Publikálás dátuma
2019.06.10. 10:17

Fotó: police.hu
Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet.
2019. június 10-én hajnalban a 61-es számú út és a 610-es út kereszteződésében egy gépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – lehajtott az úttestről, és egy fának ütközött - írja honlapján a rendőrség. A baleset következtében a gépkocsi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idején 7 óra 40 percig félpályás útlezárás volt érvényben, a forgalom jelenleg ismét zavartalanul halad. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
Szerző

Gyerek kezében robbant tűzijáték Szilben

Publikálás dátuma
2019.06.10. 08:44
Képünk illusztráció
Fotó: police.hu
A 13 éves lányt kórházba kellett szállítani, egyelőre nem tudják, milyen eszközt robbantott fel.
Rossz véget ért a tűzijátékozás a Győr-Moson-Sopron megyei Szilben: vasárnap este riasztották a mentőket, hogy egy lányt kezében pirotechnikai kellék robbant – írja a police.hu
A sérült gyereket kórházba szállították – állapotáról a rendőrség nem közölt részleteket, és a jelek szerint még nem tudják, mi okozta a balesetet: közleményükben ismeretlen eredetű és összetételű eszközről írnak, a Csornai Rendőrkapitányság pedig szakértők bevonásával vizsgálja a történteket.
Szerző