A kikötőben gyulladt ki egy hajó Sarudon

Publikálás dátuma
2019.06.11. 04:50
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy szomszédos hajót is hőterhelés ért.
Kigyulladt egy hajó Sarudon, a Tündérrózsa kikötőben. A mintegy hat méter hosszú vízi jármű teljes terjedelmében égett – közölte hétfő éjszaka a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tűzoltók elfojtották a lángokat. A tűz következtében hőterhelés ért egy szomszédos hajót is. Az egységek ezen találtak egy gázpalackot, amelyet folyamatosan hűtenek. A kiégett hajón egy felrobbant gázpalack maradványaira bukkantak.
Szerző

Vonattal ütközött egy motoros Debrecenben, túlélte

Publikálás dátuma
2019.06.10. 19:36
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy vasúti átjáróban történt a baleset, a helyszínt a rendőrségi vizsgálat idejére lezárták.
Személyvonattal ütközött egy motoros Debrecen belterületén, a Balmazújvárosi úton lévő vasúti átjáróban hétfő délután, a motoros férfi megsérült - tudatta a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel. Közleményük szerint a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a rendőrök a Balmazújváros felől Debrecen irányába közlekedő járműveket a közeli körforgalomnál elterelik.
A Debrecen felől Balmazújváros felé közlekedő gépjárműforgalom - a helyszínelés és a műszaki mentés idején - rendőri forgalomirányítás mellett félpályán halad.
Szerző

Késsel szúrta meg anyja élettársát a 15 éves fiú

Publikálás dátuma
2019.06.10. 13:49
illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a fiatalkorút.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 15 éves fiú ellen - írja a police.hu.  A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal 2019. június 9-én 19 óra körül sükösdi otthonukban – előzetes szóváltást követően – szívtájékon szúrta édesanyja élettársát, egy 47 éves férfit. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sértett életveszélyes sérülést szenvedett. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalkorút a rendőrök elfogták és előállították. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az eset körülményeit a megyei nyomozók vizsgálják.
Szerző