Halálra gázoltak egy nőt az M7-esen

Publikálás dátuma
2019.06.11. 05:03

Fotó: police.hu
A baleset a Balaton felé vezető oldalon, Polgárdi közelében történt.
Elgázolt egy gyalogost egy autó hétfő éjszaka az M7-esen, az autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 80-as kilométerszelvényben, Polgárdi közelében – írja a police.hu. A balesetben a gyalogosan közlekedő nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, így az autópálya ismét teles szélességében járható.
Szerző

A kikötőben gyulladt ki egy hajó Sarudon

Publikálás dátuma
2019.06.11. 04:50
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy szomszédos hajót is hőterhelés ért.
Kigyulladt egy hajó Sarudon, a Tündérrózsa kikötőben. A mintegy hat méter hosszú vízi jármű teljes terjedelmében égett – közölte hétfő éjszaka a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tűzoltók elfojtották a lángokat. A tűz következtében hőterhelés ért egy szomszédos hajót is. Az egységek ezen találtak egy gázpalackot, amelyet folyamatosan hűtenek. A kiégett hajón egy felrobbant gázpalack maradványaira bukkantak.
Szerző

Vonattal ütközött egy motoros Debrecenben, túlélte

Publikálás dátuma
2019.06.10. 19:36
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy vasúti átjáróban történt a baleset, a helyszínt a rendőrségi vizsgálat idejére lezárták.
Személyvonattal ütközött egy motoros Debrecen belterületén, a Balmazújvárosi úton lévő vasúti átjáróban hétfő délután, a motoros férfi megsérült - tudatta a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel. Közleményük szerint a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a rendőrök a Balmazújváros felől Debrecen irányába közlekedő járműveket a közeli körforgalomnál elterelik.
A Debrecen felől Balmazújváros felé közlekedő gépjárműforgalom - a helyszínelés és a műszaki mentés idején - rendőri forgalomirányítás mellett félpályán halad.
Szerző