Egy férfi és egy gyerek holttestét találták meg a tóba gurult autóban Nyékládházánál

Publikálás dátuma
2019.06.15. 07:27
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A katasztrófavédelem munkatársai emelték ki a vízből a járművet.
Egy autó gurult be péntek éjszaka egy Nyékládháza mellett lévő tóba. A katasztrófavédelem munkatársai kiemelték a vízből a járművet, amelyben egy férfi és egy gyermek holttestét találták meg – írja a police.hu.  Az ügy körülményeit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja. 
Szerző

Percekig fuldoklott egy hajléktalan a miskolci szökőkútban

Publikálás dátuma
2019.06.14. 21:43
Illusztráció
Fotó: Népszava
Többen is végignézték a férfi epilepsziás rohamát, mégsem ment oda senki segíteni.
Percekig fuldoklott egy hajléktalan Miskolcon a város főutcáján található szökőkútban, mégsem segített senki – önkormányzati rendészek mentették meg az életét – hangzott el az RTL Klub Híradójában.
A férfi vélhetőleg epilepsziás rohamot kapott és egy szökőkútba esett, a feje a víz alá merült, nagyjából másfél percre. A közeli villamosmegállóban többen is várakoztak, de senki sem ment oda hozzá, csak az épp arra járó rendészek. A férfi orrából és homlokából folyt a vér, amikor kiemelték. A történteket egy térfigyelő kamera rögzítette.
Szerző
Témák
Miskolc

Halál Zámolynál - Szörnyethalt egy férfi a fának csapódott autóban (fotók)

Publikálás dátuma
2019.06.14. 19:14

Fotó: Bodnár Boglárka / MTI
A baleset körülményei egyelőre ismeretlenek.
Pénteken 15 óra körül közlekedési baleset történt a 8123-as főút 6. kilométerszelvényében Zámoly felé. Az eddig rendelkezésre álló információk szerint két autó ismeretlen körülmények között összeütközött, majd az egyik autó az árokba, és az út mellett található fának csapódott –  írja a police.hu
A balesetben a járművet vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasa súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség teljes szélességében lezárta a balesettel érintett útszakaszt. A balesettel érintett útszakaszon a menetrendszerinti buszokat rendőri felvezetéssel kísérték át a rendőrök az időjárási viszonyokra tekintettel. A helyszínelés azóta véget ért, a balesettel érintett út ismét járható.  
Szerző
Témák
baleset
Frissítve: 2019.06.14. 19:50