Előfizetés

Mentőhelikoptert is riasztottak a hármas karambolhoz a 6-oson

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.16. 11:43
Képünk illusztráció!
Fotó: Népszava
Egy kisbusz és két személyautó ütközött össze.
Egy kisbusz és két személyautó ütközött össze a 6-os főúton, Zengővárkony és Mecseknádasd között . tájékoztat honlapján Katasztrófavédelem. A helyszínre kiérkezett pécsi hivatásos tűzoltók feszítővágóval kezdik meg a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszt lezárták, a balesethez mentőhelikopter is érkezett.

84 éves bácsit gázolt halálra a vonat Hajdúböszörményben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.16. 10:41

Fotó: police.hu
Az idős férfi egy háromkerekű elektromos kerékpárral közlekedett, amikor eddig tisztázatlan okból nekiütközött a már leengedett vasúti félsorompó rúdjának.
2019. június 16-án 6 óra 10 perckor Hajdúböszörményben a Külső-Fehértói úton halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt - írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 84 éves helyi férfi egy háromkerekű elektromos kerékpárral közlekedett Újfehértó irányába, amikor eddig tisztázatlan okból neki ütközött a már leengedett vasúti félsorompó rúdjának, mely következtében a sínekre esett és az arra közlekedő személyvonat elütötte. Az ütközés következtében a férfi a helyszínen életét vesztette.
A vonaton összesen 10-en tartózkodtak, közülük nem sérült meg senki. A szemlét teljes útlezárás mellett végezték a rendőrök, a baleset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja. A helyszínelés 9 óra 40 perckor befejeződött, az érintett útszakaszon zavartalan a forgalom.

Női holttest a zalai parkerdőben: egy 50 éves férfit vett őrizetbe a rendőrség

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.16. 10:08
illusztráció
Fotó: Shutterstock
A férfi a gyanú szerint többször megütötte és megrúgta a nőt, aki a helyszínen életét vesztette.
Ahogyan arról tegnap este mi is beszámoltunk: holttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben. A zaol.hu tudósítása szerint szerint az áldozat egy 29 éves, hajléktalanként élő nő, akinek a halálát nem kizárt, hogy bűncselekmény okozta.   A rendőrség ma megerősítette, hogy bűncselekmény történt, néhány órán belül azonosították az elkövetőt.     A rendelkezésre álló információk alapján egy 50 éves férfi 2019. június 14-én 22 óra és június 15-én 2 óra közötti időben Zalaegerszegen, a Parkerdőben többször megütött és megrúgott egy nőt, aki a helyszínen életét vesztette - írta vasárnap reggel honlapján a rendőrség.  A bejelentést követően a nyomozók a széleskörű adatgyűjtést követően órákon belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 50 éves férfit. Előállítását követően halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.