Egy ligetben találtak rá az emberöléssel gyanúsított érdi férfire

Publikálás dátuma
2019.06.18. 08:26

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A 60 éves gyanúsítottat autója mellett teperték a földre a rendőrök.
Egy napon belül elfogták azt a 60 éves érdi férfit, akit egy szintén 60 éves helyi asszony megölésével gyanúsít a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság- írja a police.hu. Ahogy arról lapunk is beszámolt, az áldozatra vasárnap találtak rá érdi otthonában – a nő holttestét lánya látta meg először, és értesítette a rendőrséget.
A megyei nyomozók a helyszíni szemle alapján tudták, hogy gyilkosság történt, és körözést adtak ki a feltételezett tettes, F. F. I. ellen, aki gyanújuk szerint egy Renault-val menekült el a helyszínről. A férfit szerencsére órákon belül megtalálták: Tárnokon, egy ligetes területen fogták el a rendőrök. A gyanúsított az érdi kapitányságra vitték, és eljárást indítottak ellene szemben.
Szerző
Frissítve: 2019.06.18. 08:59

Elfogták a kórházból szökött női foglyot

Publikálás dátuma
2019.06.18. 07:57
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Nóra a Semmelweis Egyetem nőgyógyászati részletéről tűnt el, később egy fővárosi lakásban találtak rá.
Kedden hajnali negyed hat után fogták el a rendőrök azt a 19 éves (korábbi hírek szerint 20 éves) nőt, aki még hétfőn reggel szökött meg egy kórházból. Lapunk számolt róla be először, hogy az információink szerint állapotos női elítéltet a Semmelweis Egyetem nőgyógyászati klinikáján kezelték őrizet mellett, ám ő a fegyőröket kijátszva elmenekült a kórházból.
A fővárosi rendőrök nagy erőkkel keresték a szökésben lévő V. G. Nórát, és végül a XVI. kerületben, egy Hermina úti lakásban találtak rá - írja a police.hu. A rendőrök a nőt kórházba szállították és átadták a büntetés-végrehajtás munkatársainak. A BVOP már hétfőn jelezte belső vizsgálatot indítanak, hogy kiderüljön, hogyan játszhatta ki a fiatal nő a kórházban felállított őrséget.
Szerző

Elfogták a húga megölésével gyanúsított biatorbágyi férfit

Publikálás dátuma
2019.06.17. 19:47
Képünk illusztráció!
Fotó: PHILIPPE HUGUEN / AFP
Egy búzatáblában rejtőzködött.
Elfogták a rendőrök azt a biatorbágyi férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta húgát - közölte a rendőrség hétfő este a honlapján. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai
lovas polgárőrök segítségével a bűncselekmény helyszíntől nem messze, egy búzatáblában elrejtőzve találták meg a 20 éves férfit.

A férfi délelőtt egy biatorbágyi házban olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a fiatal nő életét vesztette. A férfi elmenekült, a rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene. Az ügyben a PMRFK emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást - olvasható a közleményben.
Szerző