Kigyulladt egy idősotthon: egy férfi meghalt, öten súlyosan sérültek Ózdon

Publikálás dátuma
2019.06.18. 09:02
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Kigyulladt egy időseket gondozó otthon egyik szobája Ózdon kedd reggel, egy idős férfi életét vesztette - tájékoztatott a katasztrófavédelem és az Országos Mentőszolgálat szóvivője.
Győrfi Pál közölte, tíz mentőautó érkezett a helyszínre, ahol egy idős férfi - valószínűleg füstmérgezés miatt - meghalt, két nő - valószínűleg menekülés közben - bordatörést és combsérülést, öten súlyosabb, négyen pedig könnyebb füstmérgezést szenvedtek. A sérülteket az ózdi kórházba vitték - tette hozzá a szóvivő.
A katasztrófavédelem közlése szerint a Dózsa György úti otthon egyik első emeleti szobája gyulladt ki, a tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.
Szerző
Frissítve: 2019.06.18. 10:06

Egy ligetben találtak rá az emberöléssel gyanúsított érdi férfire

Publikálás dátuma
2019.06.18. 08:26

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A 60 éves gyanúsítottat autója mellett teperték a földre a rendőrök.
Egy napon belül elfogták azt a 60 éves érdi férfit, akit egy szintén 60 éves helyi asszony megölésével gyanúsít a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság- írja a police.hu. Ahogy arról lapunk is beszámolt, az áldozatra vasárnap találtak rá érdi otthonában – a nő holttestét lánya látta meg először, és értesítette a rendőrséget.
A megyei nyomozók a helyszíni szemle alapján tudták, hogy gyilkosság történt, és körözést adtak ki a feltételezett tettes, F. F. I. ellen, aki gyanújuk szerint egy Renault-val menekült el a helyszínről. A férfit szerencsére órákon belül megtalálták: Tárnokon, egy ligetes területen fogták el a rendőrök. A gyanúsított az érdi kapitányságra vitték, és eljárást indítottak ellene szemben.
Szerző
Frissítve: 2019.06.18. 08:59

Elfogták a kórházból szökött női foglyot

Publikálás dátuma
2019.06.18. 07:57
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Nóra a Semmelweis Egyetem nőgyógyászati részletéről tűnt el, később egy fővárosi lakásban találtak rá.
Kedden hajnali negyed hat után fogták el a rendőrök azt a 19 éves (korábbi hírek szerint 20 éves) nőt, aki még hétfőn reggel szökött meg egy kórházból. Lapunk számolt róla be először, hogy az információink szerint állapotos női elítéltet a Semmelweis Egyetem nőgyógyászati klinikáján kezelték őrizet mellett, ám ő a fegyőröket kijátszva elmenekült a kórházból.
A fővárosi rendőrök nagy erőkkel keresték a szökésben lévő V. G. Nórát, és végül a XVI. kerületben, egy Hermina úti lakásban találtak rá - írja a police.hu. A rendőrök a nőt kórházba szállították és átadták a büntetés-végrehajtás munkatársainak. A BVOP már hétfőn jelezte belső vizsgálatot indítanak, hogy kiderüljön, hogyan játszhatta ki a fiatal nő a kórházban felállított őrséget.
Szerző