Busznak ütközött egy forgalommal szemben közlekedő részeg autós az M7-esen

Publikálás dátuma
2019.06.21. 11:10
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A forgalommal szemben hajtva, ittasan autóbusznak ütközött éjszaka egy autós az M7-es autópálya zalai szakaszán, a férfi súlyosan megsérült - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Sznopek Veronika elmondta: egy 47 éves nagykanizsai férfi egyelőre ismeretlen okból, szabálytalanul vezetett az M7-es autópálya zalai szakaszán, a menetiránnyal szemben, a belső sávban, és összeütközött egy szabályosan közlekedő ukrán autóbusszal. A balesetben a busz utasai közül senki nem sérült meg, a személyautót vezető férfi azonban súlyos sérüléseket szenvedett. A szabálytalankodó járművezetőnél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök előállították és elvették a jogosítványát. 
Szerző
Frissítve: 2019.06.21. 11:22

Nem vitték el a szemetét, markolóval állt bosszút a nagykónyi gazda

Publikálás dátuma
2019.06.21. 10:59
Markolókanállal felszerelt traktor, mint a bosszú eszköze
Fotó: police.hu
A férfi annyira felhúzta magát, hogy munkagéppel rohant neki a kukásautónak.
Közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt felelhet az a 60 éves nagykónyi férfi, aki a rendőrség szerint június 18-án munkagéppel támadt egy, a háza mellett elhaladó kukásautóra: a gyanúsított egy traktorra szerelt markolókanállal rontott neki az éppen tolató szemétszállítónak.
A rendőrök az incidens után elfogták és kihallgatták a férfit: tettét azzal magyarázta, hogy a kukások nem ürítették ki – az egyébként regisztrációs matrica nélküli – kukakonténerét. Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást, írja a police.hu.
Szerző
Frissítve: 2019.06.21. 12:13

Komoly baleset, busz és négy autó ütközött Csepelen

Publikálás dátuma
2019.06.21. 10:01
Baleseti helyszínelő. A kép illusztráció
Fotó: police.hu
Az ötös karambol miatt nagy torlódás várható a II. Rákóczi Ferenc úton.
Eddig ismeretlen körülmények között történt karambol pénteken reggel Csepelen: négy személyautó és egy busz rohant egymásba fél kilenc körül, a a II. Rákóczi Ferenc út és a Posztógyár utca kereszteződésében; sérültekről egyelőre nincs hír.
A rendőrök már megkezdték a helyszínelés, a baleset és terület ideiglenes lezárása miatt pedig dugóra számíthatnak az erre tartó autósok – jelezte honlapján a rendőrség.
Szerző