Előfizetés

Porszívóval mentettek meg egy kölyökkutyát Egerben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.21. 17:16
Képünk illusztráció
Fotó: MARTIN BERNETTI / AFP
Az állat egy húsz centiméter átmérőjű műanyag csőben, hat méter mélyen volt.
Egy kútba esett kéthetes kölyökkutyához riasztották az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport tagjait Egerben, a Béke utcában. Az állat valójában egy húsz centiméter átmérőjű műanyag csőben, hat méter mélyen volt – írja a katasztrófavédelem a Facebook-oldalán. A csoport tagjai leengedtek egy porszívó csövet, bekapcsolták a gépet és gyakorlatilag a mélyből kiporszívózták a rémült állatot. A kiskutya biztonságba került, ép bőrrel megúszta a kalandot. 

Egy hete nem találják a 17 éves dunaújvárosi lányt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.21. 16:11

Fotó: police.hu
A rendőrök eltűnés miatt keresik Szilágyi Dorinát.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a lány múlt hét pénteken dunaújvárosi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról és a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Szilágyi Dorina 154 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, hosszú hajú. Eltűnésekor rövid farmernadrágot, rózsaszínű trikót és pillangó mintás szürke szandált viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen.

Halálra gázoltak egy biciklist Törökszentmiklóson

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.21. 16:06
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A férfi a kórházba szállítást követően vesztette életét.
Összeütközött egy kamion és egy kerékpáros péntek délután Törökszentmiklós belterületén, a Kossuth L. utca és a Bethlen G. út kereszteződésében – írja a police.hu. A kerékpáros férfi a kórházba szállítást követően életét vesztette. A rendőrök félpályás útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, az érintett szakaszon közlekedők rendőri forgalomirányításra számíthatnak.