A tulajdonos szerint ellophatták a kengurukat a budai hotel kertjéből

Publikálás dátuma
2019.06.24. 22:00
Képünk illusztráció!
Fotó: STEFAN SAUER / AFP
A szálloda vezetője bejelentést tett rendőrségen, ők egyelőre nem nyomoznak.
Eltűnt két Bennett-kenguru a budai Hotel Tiliana kertjéből. Az 5 hónapos albínó hímet és barna nőstényt pénteken hozták a szálloda parkjába – hangzott el az RTL Klub Híradóban. Az állatokat egy több mint 2 méteres, speciális kerítés mögött tartották. A tulajdonos szerint ellophatták őket. A hotel biztonsági kamerája annyit rögzített, hogy szombat éjszaka valaki közelít a pilisi erdő felől, aztán annyit látni, hogy az állatok már nincsenek a helyükön. A szálloda vezetője bejelentést tett rendőrségen, ők egyelőre nem nyomoznak.
Szerző
Témák
kenguru

Halálos baleset történt Zalalövőnél

Publikálás dátuma
2019.06.24. 21:28
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A helyszínre érkező tűzoltók feszítővágóval emeltek ki két embert a megrongálódott járművekből.
Meghalt egy autóvezető, aki járművével előzés közben nekiütközött egy szembejövő gépkocsinak - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn az MTI-vel. A baleset a 7411-es számú úton, Zalalövő határában történt hétfő este. 
Egy személyautó vezetője előzésbe kezdett, amikor összeütközött egy szemből érkező autóval. A balesetben az előzni próbáló személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a helyszínre érkező tűzoltók feszítővágóval emeltek ki két embert a megrongálódott járművekből. Az egyik gépkocsi veszélyesen megcsúszott az árok felé, ezért azt stabilizálniuk kellett. A balesetben érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.
Szerző

Meghalt egy kisgyerek a MOM tetején keletkezett tűzben

Publikálás dátuma
2019.06.24. 20:46

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Egy fabódé gyulladt ki a Csörsz utcában, a MOM Sportközpont tetején hétfő este.
Egy gyerek meghalt, miután egy használaton kívüli faházban tűz keletkezett a MOM Sportközpont tetején - adta hírül a police.hu. A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 18 óra 32 perckor érkezett bejelentés. A tűzoltók egy nyolcéves gyereket eszméletlen állapotban hoztak ki az épületből, újraélesztését azonnal megkezdték a mentőszolgálat munkatársai. A gyerek azonban a szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. Továbbá három ember könnyebb füstmérgezést szenvedett, őket a mentők ellátást követően toxikológiai osztályra szállították. A BRFK a tűz keletkezésének okát büntetőeljárás keretében vizsgálja, és gondatlanságból elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban az MTI-vel azt közölte: a XII. kerületi Csörsz utcában egy sportlétesítmény tetején kigyulladt egy 15-20 négyzetméteres faház. 
Témák
tűz
Frissítve: 2019.06.24. 23:54