Előfizetés

Babakocsiból loptak Kőbányán, ezt a férfit keresik (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.28. 12:50

Az anya csak pár percig foglalkozott mással, pont elég ideig, hogy elemeljék a mobilját
Térfigyelő kamera is rögzítette azt a lengén öltözött férfit, aki a gyanú szerint csütörtök reggel tíz óra körül meglopott egy kismamát Kőbányán. A babát szállító asszony épp pénzt vett fel egy bankautomatából, pillanatnyi figyelmetlensége pedig elég volt ahhoz, hogy a kilopják mobilját a babakocsi hátsó zsebéből - derül ki a police.hu cikkéből. 
A kőbányai kapitányság fényképes körözést adott ki az ismeretlen tettes ellen: kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tud hollétéről vagy a bűncselekmény részleteiről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.  

Halálra gázoltak egy nőt Monoron

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.28. 11:26

A baleset a Kossuth Lajos utca és a Kistói utca kereszteződésében történt.
Elgázolt egy teherautó egy biciklist pénteken, valamivel 9 óra után Monoron, a Kossuth Lajos utca és a Kistói utca kereszteződésében. A baleset során a kerékpáros nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu.  A helyszínelés és mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A terelés a környező utcákban megoldott.

Szirénázó járőrautó karambolozott a Népligetnél, két rendőr megsérült

A baleset a Könyves Kálmán úti kereszteződésben történt, lezárták a belső forgalmi sávokat.
Egyelőre ismeretlen körülmények között ütközött össze egy rendőrautó és egy civil jármű péntek reggel a Népliget mellett: a rendőrök szirénázva, villogót használva érkeztek valahonnan, amikor a Könyves Kálmán körút és a Vajda Péter utca kereszteződésében belefutottak a másik autóba.  A karambolban két rendőr megsérült, írja a police.hu. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett szakaszon mindkét irányban lezárták a belső sávokat, ami forgalomlassulást okozhat.