Előfizetés

Elvitte a gyámügy a MOM tetején keletkezett tűzben meghalt kislány két testvérét

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.28. 13:46
Helyszínelők a MOM Sport Uszoda és Sportközpont tetején
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Édesanyjuk szerint a gyerekeknek öt percük volt összepakolni a dolgaikat.
Elvitte a gyámügy annak az édesanyának a két fiát, aki 8 éves kislányát veszítette el a MOM Sportnál történt tragikus tűzesetben – írja a Blikk. A lapnak az anya azt mondta, a gyerekeknek öt percük volt összepakolni a dolgaikat, és már el is vitték őket. Az édesanya rohant a polgármesterhez, hogy a segítségét kérje.
A MOM Sport komplexum tetején hétfő este keletkezett tűz. A rendőrség korábban közölte: a tűzeset előtt a három testvér a közeli parkban játszott, és amikor az édesanyjuk egy közeli boltba ment vásárolni, közülük ketten a MOM Sportközponthoz mentek. A tizenegy éves fiú és a nyolcéves kislány felment a sportközpont lezárt tetejére, majd az ablakon bemásztak az ott lévő, használaton kívüli faházba és tüzet okoztak benne. A gyorsan terjedő tűz elől megpróbáltak kimenekülni, de a kislány az épületben rekedt. A tűzoltók eszméletlen állapotban hozták ki az épületből, újraélesztését a mentők azonnal megkezdték, de a gyermek a szakszerű ellátás ellenére a helyszínen meghalt. Bátyját kórházba vitték, ahol a nyomozók meghallgatták.

Babakocsiból loptak Kőbányán, ezt a férfit keresik (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.28. 12:50
Lopás miatt keresik a kőbányai rendőrök ezt az ismeretlen férfit
Fotó: police.hu
Az anya csak pár percig foglalkozott mással, pont elég ideig, hogy elemeljék a mobilját
Térfigyelő kamera is rögzítette azt a lengén öltözött férfit, aki a gyanú szerint csütörtök reggel tíz óra körül meglopott egy kismamát Kőbányán. A babát szállító asszony épp pénzt vett fel egy bankautomatából, pillanatnyi figyelmetlensége pedig elég volt ahhoz, hogy a kilopják mobilját a babakocsi hátsó zsebéből - derül ki a police.hu cikkéből. 
A kőbányai kapitányság fényképes körözést adott ki az ismeretlen tettes ellen: kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tud hollétéről vagy a bűncselekmény részleteiről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.  

Halálra gázoltak egy nőt Monoron

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.06.28. 11:26
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Kossuth Lajos utca és a Kistói utca kereszteződésében történt.
Elgázolt egy teherautó egy biciklist pénteken, valamivel 9 óra után Monoron, a Kossuth Lajos utca és a Kistói utca kereszteződésében. A baleset során a kerékpáros nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu.  A helyszínelés és mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A terelés a környező utcákban megoldott.