Gyerekszobába csapódott egy kamion Solton

Publikálás dátuma
2019.07.06. 09:18
Illusztráció
Fotó: Shuttestock
A ház lakhatatlan lett, a családot átmenetileg a szomszédok fogadták be.
Gyerekszobába csapódott egy kamion a Bács-Kiskun megyei Solton péntek délután – hangzott el az RTL Klub híradójában. Tíz perccel korábban még ott aludt egy kétéves kisfiú, de felébredt és kiment a konyhába, ez volt a szerencséje. Senki nem sérült meg, de a második gyermekével héthónapos terhes kismama sokkot kapott a történtek után. A családapa éppen egy építkezésen dolgozott, amikor megtudta, mi történt. Otthonában összetört bútorok, kidőlt falak fogadták a házban. A kiérkező tűzoltók kikapcsolták az áram-és gázvezetékeket.   A ház lakhatatlan lett, a családot átmenetileg a szomszédok fogadták be. Aki szeretne segíteni a családnak, az RTL Klub honlapján található számlaszámra tud utalni.
Szerző

Halálos baleset – Busszal ütközött egy motoros az Üllői úton

Publikálás dátuma
2019.07.06. 06:22
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A rendőrök a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták.
Összeütközött egy motoros és egy busz szombat hajnalban, fél 3 körül a főváros IX. kerületében, az Üllői út 133. szám előtt. A balesetben a motoros meghalt – írja a police.hu. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az Üllői utat, a Balkán utca és a Könyves Kálmán körút között teljes szélességében lezárták, a járműforgalmat a környező utcákba terelik. 
Szerző
Témák
Budapest baleset

Megtalálhatták a Hableány-tragédia 27. áldozatát

Publikálás dátuma
2019.07.05. 18:51

Fotó: Lakos Gábor / Népszava
A 168 óra információja szerint a Pest megyei Kulcs térségében találtak egy holttestet, a Hableány sétálóhajó május 29-i balesetének egyik halálos áldozatát.
A portál forrása szerint „valószínűleg” dél-koreai volt, ő lehet az utolsó előtti, a 27. áldozat, akinek a holtteste előkerül a Dunából. Érdeklődésükre a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától azt a választ kapták, hogy Makád térségében a Duna-parton találtak egy holttestet, amelynek azonosítása folyamatban van, bővebb tájékoztatást csak az azonosítást követően tudnak adni.
A Hableány május 29-én este 9 óra 5 perckor süllyedt el a Margit híd lábánál, miután hátulról belerohant a Viking Sigyn szállodahajó. 35-en voltak a Hableányon, 31 dél-koreai turista, két idegenvezető és a kéttagú magyar személyzet. Mindössze hét ember élte túl a tragédiát.
Szerző
Frissítve: 2019.07.05. 18:54