Előfizetés

Autóval együtt esett a Dunába egy férfi a lórévi kompról

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.07.06. 18:54

Fotó: police.hu
A jegykezelő ugrott utána egy mentőgyűrűvel, mindkettejüket a rendőrök húzták végül ki a vízből.
Autójával együtt csúszott a Dunába szombat délután egy férfi a lórévi kompról, írja a police.hu. A komp jegykezelője látta, hogy a sofőr kimászik a kocsiból, ekkor egy mentőgyűrűvel együtt a férfi után ugrott, hogy segítsen rajta.
A Dunai Vízirendészeti kiérkező rendőrei segítettek rajtuk. A két férfit beemelték hajójukba, majd a parton további vizsgálatokra átadták a mentőszolgálat munkatársainak.
Az eset körülményeit még vizsgálják.

Beismerő vallomást tett a pestszentlőrinci gyilkosság gyanúsítottja

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.07.06. 17:45
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Hamarosan le is tartóztatják a gyilkossággal megalapozottan gyanúsítható 23 éves férfit.
Péntek délután meggyilkoltak egy nőt Pestszentlőrincen. A rendőrség még aznap elfogta az elkövetéssel gyanúsított férfit, de részleteket csak szombaton tett közzé. A police.hu ost azt írja:
a budapesti XVIII. kerülteben fogták el a gyilkossággal megalapozottan gyanúsított 23 éves L. Lászlót.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – amely során beismerő vallomást tett –, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. ​

Leugrott egy beteg a Dél-pesti Kórház második emeletéről

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.07.06. 11:21
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A férfit egy vizsgálatra vitték, de mielőtt odaértek volna, zavart lett.
Leugrott egy férfi a Dél-pesti Kórház második emeletéről múlt vasárnap - írja a Blikk. A lap úgy tudja, a beteget egy vizsgálatra vitték, de mielőtt a vizsgálószobába értek volna, a férfi zavart lett, és nem akart együttműködni a kórház dolgozóival. Kirohant a folyosóra, majd többen utána siettek, ám a következő pillanatban átvetette magát a lépcsőház korlátján. A lábát sikerült elkapni, megtartani azonban már nem tudták, így a férfi a második emeletről a mélybe zuhant. Bár a sürgősségi osztály alig pár méterre volt a tragikus esettől, a gyors beavatkozás sem tudta már megmenteni a férfi életét. A kórházban rendőrségi helyszínelés is volt. A kórház igazgatósága a a lapnak azt írta: ,,2019. június 30-án egy férfi beteget intézetünkben vizsgálatra vittek. A beteg a lépcsőházban a korláton átugrott, a mélybe zuhant és életét vesztette. A beteg halálát a kórház dolgozói megállapították és az esettel kapcsolatban a rendőrséget értesítették. Az ügy miatt vizsgálat indult”. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya az esettel kapcsolatban közölte:  „Idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit”. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot.