Kigyulladt egy raliautó egy sportversenyen Veszprém megyében

Publikálás dátuma
2019.07.07. 12:37
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A helyszínen vannak a mentők is.
Fának csapódott és kigyulladt egy raliautó a Veszprém megyei Szentgál és Úrkút közötti területen, egy sportrendezvényen - írja honlapján a Katasztrófavédelem.  A jármű teljes terjedelmében égett, amikor az ajkai hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egység elfojtotta a lángokat, és visszahűti a gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is.
Szerző

Epilepsziás férfit élesztettek újra a rendőrök Budapesten

Publikálás dátuma
2019.07.07. 12:33
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A támolygó beteg az utcán esett össze, majd keringése is leállt – két járőrön múlt, nem halt meg a helyszínen.
Életet mentettek szombat este az erzsébetvárosi rendőrök – írja a police.hu. A két járőr éppen Király utcában járt, amikor egy tántorgó férfit vettek észre szolgálati autójukból. A férfi kritikus állapotban volt, pár perc után a rendőrök előtt esett össze, és epilepsziás rohamot kapott.
A két járőr stabil oldalfekvésbe fektette a járókelőt, akinek időközben keringése és légzése is leállt, így elkezdték újraélesztését. A sikeresen visszahozott, 51 éves beteget a kiérkező mentősök vették át, majd kórházba szállították.
Szerző

Szörnyethalt a sofőr a fának csapódott autóban Győrújfalunál (fotók)

Publikálás dátuma
2019.07.07. 10:25

Fotó: police.hu
Négy utast a mentők kórházba vittek.
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. július 7-én 6 óra 28 perckor, a 1401-es számú úton Győrújfalu belterületén - írja a honlapján a rendőrség. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy autó fának csapódott. A balesetben egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további négy utast a mentők kórházba vittek. Az érintett útszakaszt a rendőrség - a műszaki mentés és a szemle idejére - teljes szélességében lezárta és a forgalmat a környező utakra terelte.
Szerző
Frissítve: 2019.07.07. 10:48