Testvérgyilkosság: késekkel kergettek, majd leszúrtak egy fiatal férfit Isaszegen

Publikálás dátuma
2019.07.12. 13:55
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az áldozatra testvére és annak felesége támadt rá, hiába próbált menekülni a döfések elől.
Emberölés miatt felelhet egy 37 éves nő és egy 32 éves férfi, akik a rendőrség szerint csütörtök délután halálra késelték ismerősüket Isaszegen.  
Bár a police.hu közleménye erre nem tért ki, úgy tudjuk, hogy testvérgyilkosság történhetett – a gyanúsított férfi saját öccsét szúrta le – az elkövetők pedig élettársak voltak 
A nyomozás adatai szerint a nő kezdte a támadást: előbb a házban próbálta megszúrni a 31 éves áldozatot, aki még ki tudott menekülni az udvarra. Ott viszont belefutott bátyjába, aki már kivont késsel várt rá, és mellkason döfte testvérét.

A Pest megyei nyomozók rövid időn belül azonosították és elfogták a gyanúsítottakat; a párost őrizetbe vették, hamarosan letartóztatásba kerülhetnek. A megyei rendőr-főkapitányság az eset kapcsán hangsúlyozza, hogy „a rendőrök szükséges erőkkel jelen vannak Isaszegen, a településen nyugalom van.” A Blikk az eset kapcsán arról írt, hogy a környék összes rendőre a helyszínre vonult.
Szerző

Eltűnt egy 9 és egy 17 éves fonyódi lány

Publikálás dátuma
2019.07.12. 13:28

Fotó: police.hu
A rendőrök a lakosság segítségét kérik.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a 9 éves Ráduly Vanda Laura pénteken ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Korábban a rendőrség honlapján arról számolt be, hogy a 17 éves Szép Napsugár is ismeretlen helyre távozott pénteken. Szép Napsugár haja hosszú, szőke. Eltűnésekor fehér színű sportcipőt és tépett térdű farmernadrágot viselt.
A rendőrség kéri, hogy aki a két lány tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen.
Szerző
Frissítve: 2019.07.12. 13:51

Magyarokat tarolt le a horvát autópálya fizetőkapujánál egy BMW-s

Publikálás dátuma
2019.07.12. 12:22
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A magyar család három tagját kórházba szállították.
Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy magyar család három tagját, miután a horvát autópálya fizetőkapujánál nagy sebességgel beléjük rohant egy horvát rendszámú gépjármű – számolt be a részletekről a helyi sajtó pénteken. Az eset csütörtökön délután történt az A4 autópályán, a Varazsd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál. A magyar család gépkocsijával a fizetőkapuhoz érve lassított, amikor – szemtanúk szerint – fékezés nélkül, teljes sebességgel hátulról beléjük rohant egy BMW, amelyet egy 35 éves horvát állampolgár vezetett. Az óriási ütéstől a magyarok autója először nekicsapódott a beton úttorlasznak, majd a fizetőkapu bódéjának, ezután megpördült a tengelye körül, és egy másik bódénak, illetve az ott várakozó magyar rendszámú autónak is nekicsapódott. Háromnegyedórát vett igénybe, míg a tűzoltók kiszabadították a roncsból a 38 éves magyar férfit és a 38 éves magyar nőt, valamint a gyermeküket. Válságos állapotban szállították őket kórházba. A RTL horvát csatorna híradója úgy tudja: állapotuk nem javult, mesterséges kómában tartják őket.
Szerző