Villám csapott az egyik medencébe a Csepeli Strandon - egy 15 éves fiút újra kellett éleszteni

Publikálás dátuma
2019.07.28. 15:24
Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock
Az első villám egy fába, a második pedig az egyik medencébe csapott bele.
Villámok csaptak le vasárnap délután a csepeli strandfürdő területére. Az első villám egy fába, a második pedig az egyik medencébe csapott bele. A mentők mellett a helyszínre a főváros hivatásos tűzoltóit is riasztották, akik megkezdték a villámcsapásban megsérült fa átvizsgálását – olvasható a Katasztrófavédelem honlapján.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek azt mondta: a villámcsapás következtében egy, a fa közelében tartózkodó 15 éves fiú és egy középkorú férfi eszméletét vesztette. A fiú légzése és vérkeringése leállt, újra kellett éleszteni. Stabil állapotban vitték kórházba. A férfi feltételezhetően belső sérüléseket szenvedett, helyszíni ellátása után - stabil állapotban - egy másik mentőautó vitte kórházba. 
Szerző
Témák
villám Csepel
Frissítve: 2019.07.28. 16:18

Reklámtáblának csapódott, a helyszínen belehalt sérüléseibe egy motoros Zombán

Publikálás dátuma
2019.07.28. 12:27

Fotó: police.hu
A motoros több személygépkocsit előzött meg egy keréken haladva felfelé egy emelkedőn, mielőtt elveszítette uralmát a járműve felett.
Egy motorkerékpáros közlekedett a 65-ös főúton Zomba belterületén Kéty irányába 2019. július 28-án 11 óra után nem sokkal, amikor elveszítette uralmát járműve felett, letért az útról és egy benzinkút reklámtáblájának csapódott - írja honlapján a rendőrség.   A balesetben egy 49 éves szekszárdi férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszíni intézkedések során kiderült, hogy a motoros a tragédia előtt több személygépkocsit előzött meg egy keréken haladva felfelé egy emelkedőn, mielőtt elveszítette uralmát a járműve felett.
Szerző
Frissítve: 2019.07.28. 19:48

Fogdosta és megütötte áldozatát Kőbányán - Ezt a férfit keresi a rendőrség

Publikálás dátuma
2019.07.28. 10:34

Fotó: police.hu
A támadó a fiatal nő szemüvegét is ellopta.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság szeméremsértés és lopás vétség miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint július 2-án este negyed tizenkettő körül a Szlávy utca és az Óhegy utca kereszteződésében egy 35 év körüli, egyelőre ismeretlen férfi megállított egy fiatal nőt, akit
szeméremsértő módon fogdosni kezdett és egyszer arcon ütött. Az ütés következtében a nő szemüvege a földre esett, majd amíg segítséget próbált hívni, a férfi a szemüveget a földről felvette és azzal elszaladt.

A férfi 35 év körüli, 175-180 cm magas, sportos testalkatú, rövid, sötétbarna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor trikót és vajszínű bermuda nadrágot viselt.
A Budapesti Rendőrfőkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​
Szerző