Előfizetés

Hatszor támadhat még a titokzatos bűz Budapestre, de legalább kiderült, hogy orosz

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.08.11. 11:26

A speciális trágya szaghatása mindent visz.
Az Óbarok-Újbarok-Bodmér közötti földekről hozta a szél azt az orrfacsaró bűzt, ami a napokban az egész fővárost és környékét ellepte. Ezen a vonalon ugyanis egy kerti vasút hálózatot alakítanak ki, a talaj-előkészítés érdekében pedig csütörtökön speciális orosz trágyával végzett trágyázást az Óbarok Kerti vasút Kft., írja a agrarszektor.hu. A cég szerint még legalább hatszor kell majd hasonló szaghatásra számítania a lakosságnak, legközelebb azonban igyekeznek majd a szélviszonyokat is figyelembe venni.  Emlékeztetőül: csütörtökön iszonyatos bűz kezdett el terjengeni Budapesten és környékén,a széljárás alapján először sokan Zsámbékra gyanakodtak, a Budaörsi Infó azonban kiderítette, honnan jön az orrfacsaró bűz.  Az Óbarok Kerti vasút Kft. a talaj-előkészítés érdekében csütörtökön vizes bázisú trágyázást végzett egy speciális orosz kompozit trágyával, hogy a növénytelepítés az elkövetkezendő hetekben el tudjon kezdődni.

Terhes felesége mellett fejelték telibe a magyar férfit, mert arabnak nézték

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.08.11. 09:00

Az áldozta konklúziója: a félelemekben nincs szabadság.
Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet, írja Facebook-posztjában Rézműves Benjamin Dániel.
Állítása szerint a két kopasz agresszíven azt kiabálta: "mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok!!!" Majd a gyalázkodást fizikai erőszak követte, és a támadó lefejelte. "Ahogy a szememhez kaptam, meghőköltem a vérnek látványától. Abszurdnak tűnt minden... Budapesten, késő délután azért vernek meg, mert feltehetőleg arabnak nézel ki, vagy barnább a bőröd? ... Magyarország nagyon rossz útra tévedt. A félelmekben nincs szabadság."

Ne csodálkozzon, hogy nem lett ötöse

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.08.10. 20:23

Kihúzták az ötöslottó számait. Azt nem lehet mondani, hogy senki nem lett milliomos, mert a négyesekre is 3,5 milliót fizet, de ilyen számokkal nem is csoda: 24 (huszonnégy) 37 (harminchét) 40 (negyven) 43 (negyvenhárom) 50 (ötven) Joker: 545690 Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvényekre egyenként 3 552 690; 3 találatos szelvényekre egyenként 25 970; 2 találatos szelvényekre egyenként 1825 forintot fizetnek.