Emberölés Pécsen: félmilliós nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség

Publikálás dátuma
2019.08.12. 16:22
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.
Egy 74 éves pécsi férfi 2019. június 28-án indult el pécsi otthonából rokonaihoz, ahonnan június 30-án kellett volna hazaérkeznie. A felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre - írja honlapján a rendőrség. A férfi holttestét 2019. július 15-én Pécsett, a Debreceni Márton utcában egy bokros területen találták meg. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a férfi halála az eltűnésének időpontjára tehető, halálát pedig idegenkezűség okozta. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (H-Cs: 8 – 16; P: 8 – 13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.  
Szerző
Témák
emberölés Pécs
18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.

Autó és kamion ütközött Vas megyében, egy ember meghalt

Publikálás dátuma
2019.08.12. 13:13
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a 8-as számú főúton, Jánosháza térségében történt.
Összeütközött egy autó és egy kamion hétfő hajnalban a 84-es számú főút és a 8-as számú főút körforgalmától nem messze, a 8-as számú főúton, Jánosháza térségében. A balesetben egy ember életét vesztette – írja a police.hu. A helyszínelés már befejeződött, így a forgalom ismét zavartalanul haladhat az érintett útszakaszon.
Szerző
Témák
baleset Vas megye