Autó és motoros ütközött, tragikus baleset Rákosmentén

Publikálás dátuma
2019.08.12. 22:00
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A motor vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe, a Pesti utat lezárták.
Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy motoros és egy autó hétfőn este háromnegyed nyolckor Budapest XVII. kerületében, a Pesti út 346. szám előtt. A balesetben a motoros olyan súlyosan sérült, hogy életét vesztette – írja a police.hu.
A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a Pesti utat a Nápoly utca és a Kispajtás utca között, a forgalmat a környező utcákba terelik.
Szerző

Gyereket gázoltak Újlengyelen - a helyszínen belehalt sérüléseibe

Publikálás dátuma
2019.08.12. 20:41
illusztráció
Fotó: Népszava
Egy személygépkocsi kerékpárral ütközött.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. augusztus 12-én 19 óra körüli időben Újlengyel, Rákóczi utca végén, külterületen egy személygépkocsi kerékpárral ütközött - írja honlapján a rendőrség. A balesetben a kerékpáros gyermek a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrök a Rákóczi utca érintett szakaszát lezárták.
Szerző

Három nőre is rátámadt egy ismeretlen férfi Újpesten

Publikálás dátuma
2019.08.12. 19:49
Rendőrségi fantomkép a nőkkel erőszakoskodó újpesti elkövetőről
Fotó: police.hu
Fantomkép alapján körözik a rendőrök a nőkkel erőszakoskodó, elálló fülű támadót.
Kétrendbeli garázdaság és szexuális erőszak kísérlete miatt is köröz egy ismeretlen férfit az Újpesti Rendőrkapitányság: a gyanúsított – akiről egyelőre csak a fantomkép készült – június és július folyamán három nővel is erőszakoskodott, írja a police.hu.
Először június 10-én, hajnali háromnegyed három körül csapott le: az Óceánárok utcában odaugrott egy hazafelé sétáló nőhöz. Dulakodni kezdett vele, majd, mikor a nő sikítani kezdett, inkább elszaladt. Június 13-án éjjel a Harsányi Kálmán utca közelében, egy vasúti töltés mentén támadta meg következő áldozatát -hátulról; erőszakoskodni próbált vele, de amikor a sértett ellenállt, ismét elmenekült a helyszínről. Július 31-én pedig a Homoktövis utcánál kötött bele egy harmadik nőbe, hogy fejezze már be a beszélgetést. A megrémített nő segítséget kért, és a történet ezúttal is a szokotzt módon ért véget: a gyanúsított jobbnak látta, ha felszívódik. A feltételezett elkövető 40 év körüli, 170-175 centiméter magas, rövid, sötétbarna hajú, borostás, fülei elállóak.  
A kapitányság kéri, hogy aki a rajz alapján ráismer a tettesre, tud hollétéről vagy a bűncselekmények részleteiről, az hívja a 06-80-555-111 „Telefontanú” ingyenes zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​​​ 
Szerző