Előfizetés

A közönségbe hajtottak a megbokrosodott lovak a szajoli fogathajtó versenyen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.08.18. 16:03

Fotó: Illusztráció / Shutterstock
A nézők mellett a fogathajtó és segédje is megsérült.
Négyen megsérültek Szajolban a fogathajtó versenyen, amikor az egyik szekérbe befogott lovak megbokrosodtak, és a közönség közé hajtottak - írja a Police.hu. A szajoli sportpályán megrendezett fogathajtó versenyen vasárnap délelőtt történt a baleset történt. A fogat elé befogott lovak - eddig ismeretlen okból – megbokrosodtak, és a közönség közé hajtottak. A szekér két nézőt elsodort. A balesetben a fogathajtó és segédje is megsérült. A Szolnoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Két kamion frontálisan karambolozott Kecskemétnél (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.08.18. 10:39

Fotó: Police.hu
Brutális volt az ütközés, iszonyú szerencse, hogy senki sem halt meg.
Egy autó fedélzeti kamerája felvette, ahogy két kamion frontálisan ütközött össze Kecskemét közelében - adta hírül a Police.hu. A baleset még csütörtökön történt az 52-es számú főút 13-as kilométerénél. A két sofőr könnyebb sérülésekkel úszta meg.

Lezuhant és kigyulladt egy kisrepülő Veszprém megyében

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.08.18. 10:34
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A két utas időben el tudta hagyni a gépet.
Felszállását követően nem sokkal lezuhant és kigyulladt egy kisrepülőgép Tótvázsony külterületén, Kövesgyűr puszta mellett. A két utas időben el tudta hagyni a gépet – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A helyszínre a tótvázsonyi önkéntes és a veszprémi hivatásos tűzoltók érkeztek, akik egy vízsugárral és egy habsugárral rövid időn belül eloltották a tüzet. Jelenleg az utómunkálatokat végzik.