Meghalt egy magyar férfi a Kanári-szigeteken

Publikálás dátuma
2019.08.22. 09:23
Gran Canaria
Fotó: Leyla Vidal / AFP
A lába megcsúszott az algás sziklákon, és belecsapódott a vízbe. Nem tudott kiúszni az óceánból, egy hatalmas erejű hullám magával ragadta.
Szörnyű tragédiába torkollott egy harmincéves magyar férfi kanári-szigeteki üdülése. Oszkó Attila a barátjával és annak párjával utazott augusztus 13-án a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetekre, utastársainak azonban szerdán már nélküle kellett hazarepülniük – írja a Bors. A lap szerint a férfi éppen mutatni akart valamit a barátjának, amikor a lába megcsúszott az algás sziklákon, és belecsapódott a vízbe. Ezután tíz percig küzdött, próbált kiúszni az óceánból, de nem járt sikerrel, mert egy hatalmas erejű hullám magával ragadta. Ezután a barátja sem látta felbukkanni őt. Miután a férfit partra húzták, sokáig próbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét.
Szerző

Halálos baleset – Kamion és kisbusz ütközött Enyingen

Publikálás dátuma
2019.08.22. 09:03
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A kisbusz vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Összeütközött egy kamion és egy Renault kisbusz csütörtök reggel Enyingen, a Fő utcában. A balesetben a kisbusz vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszon fél pályás útlezárás van érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett halad.
Szerző
Témák
Enying baleset

Az LGT-koncerten gyilkoló férfi élő Facebook-videóban tudatta előre, hogy megöli áldozatát

Publikálás dátuma
2019.08.22. 08:18

Fotó: police.hu
Felmerülhet a közösségi oldal felelőssége is az ügyben, de a videó nézői sem tettek semmit.
Az LGT két tagjával és neves zenészekkel felálló Zenevonat épp Polgáron koncertezett, amikor egy férfi a nézőtéren megkéselte régi haragosát - adta hírül szerdán a Népszava is. Nem sokkal a késelés előtt O. Szilveszter majd tízperces élő videót indított a Facebookon, amiben többször életveszélyesen megfenyegette H. Ernőt, majd arra buzdított mindenkit, hogy osszák meg a felvételt - írja a Blikk. Az élő adás, úgy tűnik, gond nélkül mehetett a közösségi oldalon, ráadásul az élőzés nézői sem tettek semmit.
"Itt van augusztus 20., megyek, mint a vihar. Be akarom fogni az én kutyámat. Addig nem megyek börtönbe, amíg a fizetséget meg nem adod. Addig nem nyugszom, amíg a véredet nem látom"

- idézi a bulvárlap a videóban elhangzó mondatokat, és hozzáteszi, hogy az elkövető név szerint is említette O. Szilvesztert.
Szerző
Témák
gyilkosság LGT
Frissítve: 2019.08.22. 08:42