Felborult autó bénította meg az M5-öst

Publikálás dátuma
2019.08.25. 08:49
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Korábban lezárták a sztráda Szeged felé vezető oldalát, ahova egy személyautó tört át – a szalagkorláton keresztül.
Öten megsérültek az M5-ös autópályán, amikor egy személyautó vasárnap reggel hat óra körül, eddig tisztázatlan körülmények között áttört a Budapest felé vezető oldalról a szegedi sávokba. A szalagkorlátot átszakító kocsi felborult, és gyakorlatilag megbénította a Szeged irányába tartó közlekedést.  A járműben öten utaztak, a rendőrség korábbi közlésével ellentétben senki nem sérült meg.
A rendőrség a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a sztráda Szeged felé vezető oldalát teljes szélességében lezárta. A forgalmat a kisteleki lehajtónál az 5-ös főútra terelték – közölte a police.hu.
Szerző
Frissítve: 2019.08.25. 10:23

A Dunába zuhant egy férfi a Petőfi hídról

Publikálás dátuma
2019.08.25. 08:25
Illusztráció
Fotó: police.hu
A vízben sodródó bajba jutottat rendőrök emelték ki a folyóból, perceken belül érkezett a segítség.
Valakit visz a víz – kapták a riasztást szombat éjjel fél tizenkettőkor a dunai vízirendőrök; a bejelentés szerint egy ember a Petőfi hídról a Dunába zuhant, és éppen a Gizella sétány mellett sodródik.
A hajós járőregység perceken belül a helyszínre érkezett, és kimentették az áldozatot. Ezután átadták a mentőknek, akik kórházba szállították a bajba jutott férfit – írja a police.hu
Szerző

Embert gázolt a vonat a Keleti és Kőbánya felső között

Publikálás dátuma
2019.08.24. 17:27

Fotó: Népszava
Egyelőre a gázolás ténye biztos, és az, hogy késéssel kell számolni a vonalon.
A Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon 10-20 (esetenként 20-30) perccel hosszabb menetidőre számíthatnak az utasok szombat este, mert egy Pécel felé haladó vonat a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között ismeretlen személyt gázolt tudatta a Mávinform. A rendőrségi helyszínelés végéig - várhatóan 19 óráig - az egyik vágányon szünetel a közlekedés. A Pécel és Aszód közötti pálya-felújítás miatt az elővárosi szakaszon pótlóbuszok is közlekednek, erről itt lehet tájékozódni: http://www.mav.hu/bphatvan Frissítés: Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta az MTI-nek, hogy a baleset Budapest X. kerületében, a Csilla utcánál történt, az érintett vonaton utazó mintegy ötven ember a fővárosi tűzoltók közreműködésével szállt át a mentesítő járatra.
Szerző
Témák
vonatgázolás
Frissítve: 2019.08.24. 18:15