Halálos baleset – Fának ütközött egy motoros Jánoshalmánál

Publikálás dátuma
2019.08.31. 17:49

Fotó: police.hu
A balesetben egy 25 éves férfi vesztette életét.
Az 5412-es számú úton közlekedett Jánoshalma felől Kunfehértó irányába 15 óra 50 perckor egy 25 éves jánoshalmi férfi egy motorkerékpárral, amire vezetői engedéllyel nem rendelkezett - írja a police.hu. A helyszíni szemle adatai szerint az út 15.341-es méterénél előzést követően gyorsított, és a bal oldali útpadkára lehaladva egy fának ütközött. A baleset következtében a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 
Szerző
Frissítve: 2019.09.01. 13:06

Kőbányai gyilkosság: letartóztatták a gyanúsítottat

Publikálás dátuma
2019.08.31. 14:49
Megmotozzák a Frankfurtból hazahozott Cs. Dánielt
Fotó: police.hu
A döntés ellen senki nem fellebbezett, így az végleges.
Eredményes volt az ügyészi indítvány, a bíróság elrendelte kőbányai emberöléssel gyanúsított Cs. Dániel letartóztatását – közölte Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője a 24.hu megkeresésére. A döntés ellen senki nem fellebbezett, így az végleges. A gyilkosság áldozata egy 23 éves bolti eladónő volt. K. Kata szerette volna lezárni a kapcsolatát, Cs. Dániellel, a férfi azonban többször is megfenyegette telefonon a nőt, hogy ha elhagyja, akkor megöli  idézi fel a portál. Úgy tudják, a gyilkossággal gyanúsított 23 éves férfi megtagadta a vallomást a kihallgatása során.
Szerző
Frissítve: 2019.09.01. 14:06

Túlsúlyos járművek miatt büntettek meg román sofőröket az M3-ason

Publikálás dátuma
2019.08.31. 14:33

Fotó: police.hu
A pénzbírság mellett három hónapra eltiltották őket a járművezetéstől.
Román járműszerelvények sofőrjeit állították elő a rendőrök az M3-as autópályán, akiket elsőfokú határozatban három hónapra eltiltottak a vezetéstől és pénzbírságot szabtak ki rájuk – derül ki a rendőrség közleményéből. Péntek délután a rendőrök a Geleji pihenőhelynél intézkedtek egy-egy román teherautó vezetőjével szemben. A gépjárműveken egy, míg az utánfutóikon két személygépkocsi volt a rakomány. A sofőrök által vezetett szerelvények súlya a megengedett legnagyobb össztömeget egyik esetben több mint másfél tonnával, míg a másik esetben több mint három tonnával haladta meg. A sofőröket a járőrök előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság – még aznap meghozott – elsőfokú határozatában a szabálysértőket három hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.
Szerző