Forgalommal szemben hajtott az M5-ös autópályán egy autós, hárman meghaltak - sokkoló fotók

Publikálás dátuma
2019.09.06. 06:26

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Hárman meghaltak, három ember megsérült, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.  A baleset Felsőpakony térségében történt. Egy személyautó a forgalommal szemben - Szeged irányába - közlekedett az autópálya főváros felé vezető oldalán, amikor összeütközött egy másik autóval. A Katasztrófavédelem honlapján olvasható, hogy a baleset következtében mindkét autó az árokba került, és mindkettő kigyulladt. Az egyik sérültet a tűzoltók vágták ki a roncsból.      A baleset helyszínelése idejére a rendőrök lezárták az autópálya érintett szakaszát, a forgalmat az ócsai kihajtónál terelik le a sztrádáról.
Szerző
Frissítve: 2019.09.06. 11:19

Öt év után fogtak el egy rablás miatt körözött nőt Budapesten (videó)

Publikálás dátuma
2019.09.05. 21:54
Vezetőszáron kísérik a rablás miatt körözött mándoki nőt
Fotó: police.hu
Az L. C.-ként emlegetett bűnözőnek életveszélyes testi sértés miatt is felelnie kell.
Európa-szerte körözték, végül szerdán Budapesten fogták el a 25 éves, mándoki L. C.-t , akit rablás és életveszélyes testi sértés miatt is kerestek a rendőrök. A nő már öt éve bujkált a hatóságok elől, a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja 2014-ben adott ki elfogatóparancsot ellene.
L. C-t a járőrök a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságra vitték, ahol ügyében további eljárás indul majd – írja a police.hu.
Szerző

Meghalt egy siklóernyős Pilisborosjenőnél

Publikálás dátuma
2019.09.05. 19:27

Fotó: Lakatos Péter / MTI
Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálos balesetet.
A rendőrség beszámolója szerint 2019. szeptember 5-én 17 óra 30 perckor Pilisborosjenőn, a Lucerna közben eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant, és a helyszínen életét vesztette egy siklóernyős. A rendőrség vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit.
Szerző
Frissítve: 2019.09.05. 21:06