Holttestet találtak egy felborult autó alatt Csepelen

Publikálás dátuma
2019.09.08. 16:02

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A mentők megállapították, hogy a 40 éves férfi több órával a bejelentést megelőzően életét vesztette.
Holttestet találtak egy felborult autó alatt vasárnap délután Csepelen – tájékoztatta a BRFK az MTI-t. A rendőrség ügyeletére nem sokkal vasárnap dél után érkezett bejelentés arról, hogy a XXI. kerületi Védgát utcában találtak egy felborult autót, alatta pedig egy holttestet. Miután a katasztrófavédelem leemelte a járművet a holttestről, a mentők megállapították, hogy a 40 éves férfi több órával a bejelentést megelőzően életét vesztette – írta a rendőrség. Az eset körülményeit a BRFK közlekedésrendészeti főosztálya vizsgálja.
Szerző
Témák
Csepel baleset
Frissítve: 2019.09.09. 13:46

Dulakodás volt egy bajai kávézóban, meghalt egy ember

Publikálás dátuma
2019.09.08. 15:06
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Halált okozó testi sértés elkövetésének gyanúja miatt nyomoznak.
A rendőrség közleménye szerint vasárnap hajnalban, 2 óra 30 perc körül egy bajai kávéházban egy 32 éves helyi lakos – szóváltást és dulakodást követően – eszméletét vesztve a földre esett, majd rövid idővel később, jelenleg ismeretlen okból elhalálozott. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.
Szerző

„Miattuk jobb ez a világ” – Facebookon mondott köszönetet a mentős a civileknek, akik segítettek a váci halálos balesetnél

Publikálás dátuma
2019.09.08. 14:59
Illusztráció
Fotó: Népszava
„Több száz ember volt a föltorlódott kocsisorban, de összesen hatan voltak hajlandók a szakadó esőben nekiállni segíteni” – írta a közösségi oldalon.
Civilek hősiességéért és a segítségnyújtásért mondott köszönetet nyilvános Facebook-posztjában egy motoros mentős, aki részt vett a szombati tragikus kimenetelű, három áldozatot követelő Vác környékén történt baleset mentésében – vette észre az Index. Lausch Patrik részletesen beszámolt riasztása és a helyszínre érkezése körülményeiről, valamint arról, hogy hat sérül volt, és első kiérkezőként mindössze három mentős volt a helyszínen, így civileket kellett bevonniuk a munkába, mert két embert kellett egyszerre újraéleszteni az özönvízszerű esőben, az út mentén. 
„Több száz ember volt a föltorlódott kocsisorban, de összesen hatan voltak hajlandók a szakadó esőben nekiállni segíteni”

– fogalmazott.

Hozzátette, hogy a rossz idő, a nagy szél, a vízátfolyások miatt sokáig ez a hat ember volt a fő segítségük, és váci bajtársaik is embertelen körülmények között, hősként dolgoztak. Majd felsorolta mindazt, amit azokról tud, akik a helyszínen voltak, és kiemelte: ezúton szeretné őszinte köszönetét küldeni nekik, mert a helyszínen nem volt ideje kellően megköszönni a munkájukat. Miattuk volt esélye a sérülteknek, miattuk jobb ez a világ – hangsúlyozta.
Szerző
Témák
Vác baleset
Frissítve: 2019.09.08. 15:13