Rohanó autók között sétált egy autista nő, csak dudáltak rá, de egy sofőr megmentette az életét

Publikálás dátuma
2019.09.08. 20:12

Fotó: RTL Híradó
Az autista nő édesanyja levélben köszönte meg a segítséget.
Megmentette egy autista nő életét egy férfi Nyíregyházán. Két héttel ezelőtt egy forgalmas út kellős közepén sétált fel-alá a zavartan viselkedő 31 éves asszony, akire folyton rádudáltak az autósok, és csak egy sofőr akadt, aki megállt. A segítő az RTL Híradónak azt mondta, mentőt és rendőrt hívott a halálra rémült nőhöz, akinek édesanyja végül levélben mondott köszönetet, amiért megmentette gyermeke életét. 
Szerző

Holttestet találtak egy felborult autó alatt Csepelen

Publikálás dátuma
2019.09.08. 16:02

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A mentők megállapították, hogy a 40 éves férfi több órával a bejelentést megelőzően életét vesztette.
Holttestet találtak egy felborult autó alatt vasárnap délután Csepelen – tájékoztatta a BRFK az MTI-t. A rendőrség ügyeletére nem sokkal vasárnap dél után érkezett bejelentés arról, hogy a XXI. kerületi Védgát utcában találtak egy felborult autót, alatta pedig egy holttestet. Miután a katasztrófavédelem leemelte a járművet a holttestről, a mentők megállapították, hogy a 40 éves férfi több órával a bejelentést megelőzően életét vesztette – írta a rendőrség. Az eset körülményeit a BRFK közlekedésrendészeti főosztálya vizsgálja.
Szerző
Témák
Csepel baleset
Frissítve: 2019.09.09. 13:46

Dulakodás volt egy bajai kávézóban, meghalt egy ember

Publikálás dátuma
2019.09.08. 15:06
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Halált okozó testi sértés elkövetésének gyanúja miatt nyomoznak.
A rendőrség közleménye szerint vasárnap hajnalban, 2 óra 30 perc körül egy bajai kávéházban egy 32 éves helyi lakos – szóváltást és dulakodást követően – eszméletét vesztve a földre esett, majd rövid idővel később, jelenleg ismeretlen okból elhalálozott. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.
Szerző