Halálos baleset – Lesodródott egy autó az útról Tiszadadán

Publikálás dátuma
2019.09.08. 20:54
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy ember a helyszínen életét vesztette, három sérültet kórházba vittek.
Lesodródott egy autó az úttestről vasárnap délután Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszadadán, a Rákóczi úton, az egyik útkanyarulatban. A gépkocsiban négyen utaztak, egyikük a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A mentőszolgálat munkatársai három sérültet kórházba vittek. A baleset körülményeit a Tiszavasvári Rendőrkapitányság vizsgálja. 
Szerző

Rohanó autók között sétált egy autista nő, csak dudáltak rá, de egy sofőr megmentette az életét

Publikálás dátuma
2019.09.08. 20:12

Fotó: RTL Híradó
Az autista nő édesanyja levélben köszönte meg a segítséget.
Megmentette egy autista nő életét egy férfi Nyíregyházán. Két héttel ezelőtt egy forgalmas út kellős közepén sétált fel-alá a zavartan viselkedő 31 éves asszony, akire folyton rádudáltak az autósok, és csak egy sofőr akadt, aki megállt. A segítő az RTL Híradónak azt mondta, mentőt és rendőrt hívott a halálra rémült nőhöz, akinek édesanyja végül levélben mondott köszönetet, amiért megmentette gyermeke életét. 
Szerző

Holttestet találtak egy felborult autó alatt Csepelen

Publikálás dátuma
2019.09.08. 16:02

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A mentők megállapították, hogy a 40 éves férfi több órával a bejelentést megelőzően életét vesztette.
Holttestet találtak egy felborult autó alatt vasárnap délután Csepelen – tájékoztatta a BRFK az MTI-t. A rendőrség ügyeletére nem sokkal vasárnap dél után érkezett bejelentés arról, hogy a XXI. kerületi Védgát utcában találtak egy felborult autót, alatta pedig egy holttestet. Miután a katasztrófavédelem leemelte a járművet a holttestről, a mentők megállapították, hogy a 40 éves férfi több órával a bejelentést megelőzően életét vesztette – írta a rendőrség. Az eset körülményeit a BRFK közlekedésrendészeti főosztálya vizsgálja.
Szerző
Témák
Csepel baleset
Frissítve: 2019.09.09. 13:46