Előfizetés

Két autó karambolozott az M6-oson, mentőhelikoptereket is riasztottak a helyszínre

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.08. 21:09
Illusztráció
Fotó: Népszava
A baleset Besnyő térségében történt, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták.
Összeütközött két autó az M6-os autópálya főváros felé vezető oldalán, Besnyő térségében, a 44-es kilométerszelvénynél – közölte a katasztrófavédelem. A balesethez a dunaújvárosi és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a műszaki mentési munkálatokat végzik. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Halálos baleset – Lesodródott egy autó az útról Tiszadadán

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.08. 20:54
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy ember a helyszínen életét vesztette, három sérültet kórházba vittek.
Lesodródott egy autó az úttestről vasárnap délután Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszadadán, a Rákóczi úton, az egyik útkanyarulatban. A gépkocsiban négyen utaztak, egyikük a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A mentőszolgálat munkatársai három sérültet kórházba vittek. A baleset körülményeit a Tiszavasvári Rendőrkapitányság vizsgálja. 

Rohanó autók között sétált egy autista nő, csak dudáltak rá, de egy sofőr megmentette az életét

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.08. 20:12

Fotó: RTL Híradó
Az autista nő édesanyja levélben köszönte meg a segítséget.
Megmentette egy autista nő életét egy férfi Nyíregyházán. Két héttel ezelőtt egy forgalmas út kellős közepén sétált fel-alá a zavartan viselkedő 31 éves asszony, akire folyton rádudáltak az autósok, és csak egy sofőr akadt, aki megállt. A segítő az RTL Híradónak azt mondta, mentőt és rendőrt hívott a halálra rémült nőhöz, akinek édesanyja végül levélben mondott köszönetet, amiért megmentette gyermeke életét.