Tűzoltó volt a férfi, akinek holttestére egy felborult autó alatt találtak Csepelen

Publikálás dátuma
2019.09.09. 07:17

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A zászlós közlekedési balesetben vesztette életét.
Holttestet találtak egy felborult autó alatt vasárnap délután Csepelen, mint arról a Népszava is beszámolt. Az eset után a Lánglovagok.hu közösségi oldalán azt írta: közlekedési baleset történt, melyben Kiss Attila tűzoltó zászlós, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság különlegesszer-kezelője vesztette életét.
Szerző
Frissítve: 2019.09.09. 10:23

Felborult egy teherhajó, négy embert nem találnak, húszan megsérültek

Publikálás dátuma
2019.09.08. 21:10
Felborult teherhajó Georgia állam partjainál
Fotó: United States Coast Guard
Az Egyesült Államok keleti partvidékén, Georgia állam partjainál történt a baleset.
Felborult egy teherhajó az Egyesült Államok keleti partvidékén, Georgia állam partjainál - szírta ki az Index az amerikai parti őrség jelentését, amely szerint az M/V Golden Ray nevű, 656 láb hosszú járműszállítón a baleset idején 24-en tartózkodtak: a 23 fős legénység és egy sofőr. Közülük négy embert egyelőre nem találnak a hullámokban, húszan megsérültek a balesetben. Az eset helyi idő szerint vasárnap reggel történt. Egyes hírek szerint a hajóról előbb azt jelentették, hogy tűz ütött ki a fedélzetén, majd felborult a brunswicki kikötő közelében. Több mentőcsapat, köztük tűzoltók is keresik az eltűnteket, illetve a legénységgel közösen megpróbálják megtalálni a hajó stabilizálásának módját. A baleset okát jelenleg vizsgálják, a felborult Golden Ray ötmérföldes körzetében hajózási tilalmat rendeltek el. 
Szerző

Két autó karambolozott az M6-oson, mentőhelikoptereket is riasztottak a helyszínre

Publikálás dátuma
2019.09.08. 21:09
Illusztráció
Fotó: Népszava
A baleset Besnyő térségében történt, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták.
Összeütközött két autó az M6-os autópálya főváros felé vezető oldalán, Besnyő térségében, a 44-es kilométerszelvénynél – közölte a katasztrófavédelem. A balesethez a dunaújvárosi és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a műszaki mentési munkálatokat végzik. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
Szerző