Halálra gázolt egy embert a vonat a Keletinél, kisiklott egy kocsi a Nyugatinál

Publikálás dátuma
2019.09.10. 07:11
Illusztráció
Fotó: Lakos Gábor / Népszava
Újszász-Békéscsaba és Miskolc felé késnek a vonatok, a lajosmizsei vonal járatai pedig csak Kőbánya-Kispest állomásig közlekednek.
A Keleti pályaudvar és Kőbánya-felső között hajnalban elgázolt egy embert a Szolnokra tartó vonat - tette közzé a Mávinform kedd reggel közösségi oldalán. A helyszínelés befejezéséig - várhatóan reggel 7-ig - csak egy vágányon haladhatnak a vonatok, emiatt a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon késésekre kell számítani.
A katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a VIII. kerületben, az Asztalos Sándor út és a Salgótarjáni utca kereszteződése közelében történt a vasúti baleset.
Három vágányon szünetel a közlekedés a Nyugati pályaudvaron

- írják szintén kedd reggel, mert egy utasokat nem szállító szerelvény egyik kocsija kisiklott hajnalban. Amíg a kocsi elvontatásán dolgoznak, a lajosmizsei vonal járatai csak Kőbánya-Kispest állomásig közlekednek a torlódások enyhítése érdekében. Az InterCity vonatok a Nyugati és Kőbánya-Kispest között felármentesen vehetők igénybe.
Szerző
Frissítve: 2019.09.10. 07:33

Eltűnt egy 14 éves budapesti lány

Publikálás dátuma
2019.09.09. 18:46

Fotó: police.hu
A rendőrök keresik Ubrankovics Flóra Beatrixot.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a 14 éves lány szombaton elment otthonról, azóta nem találják, a rendőrök jelenleg is keresik. Ubrankovics Flóra Beatrix 177 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú barna hajú. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​
Szerző

Teherautóval karambolozott egy gépkocsi Mezőörsnél, négy ember meghalt

Publikálás dátuma
2019.09.09. 17:32

Fotó: Krizsán Csaba / MTI
Az autó utasai a helyszínen életüket vesztették.
Összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi hétfő délután a 81-es számú főút 63. kilométerszelvényében, a Győr-Moson-Sopron megyei Mezőörs térségében. Az autó négy utasa a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették – írja a police.hu. Az érintett útszakaszt a rendőrség a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta. A rendőrök a Győr felől érkezőket a főútról Midszentpuszta felé, a Kisbér felől érkezőket Mezőörs belterületén szintén Mindszentpuszta irányába terelik.
Szerző
Frissítve: 2019.09.09. 22:16