Előfizetés

Feldühítette a testvére, baltával ütötte agyon a kutyáját

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.12. 13:57

Fotó: police.hu
Az megölt állatot el is ásta a a rendőrség szerint a hernádi férfi, de így sem kerülhette el a felelősségre vonást.
Állatkínzás miatt gyanúsítottak meg 25 éves hernádi férfit, aki a nyomozati adatok szerint szeptember 9-én délben megölte testvére kutyáját. A fiatal férfi tette előtt összekülönbözött testvérével, majd bosszúból, vagy dühe levezetéseként egy baltával agyoncsapta a kiszolgáltatott állatot.
A tetemet elásta, de az ügy nem maradt ennyiben: a kutya gazdája feljelentést tett, testvérét szerdán pedig kihallgatták az örkényi rendőrsön. Az esetre gyorsan pontot tettek a helyi rendőrök: csütörtökön már le is zárták a nyomozást, és vádemelési javaslatot tettek az illetékes ügyészségnek (police.hu). 

Teherautóval ütközött egy autó Putnokon, egy ember meghalt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.12. 13:55
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Bajcsy Zsilinszky úton történt, egy 68 éves nő vesztette életét.
Halálos baleset történt Putnokon, a Bajcsy Zsilinszky úton csütörtök délelőtt. A rendőrség közlése szerint egy autó vezetője – eddig ismeretlen okból – áttért az úttest bal oldalára, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő tehergépkocsival. Az autó vezetője, egy 68 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen a mentők által végzett újraélesztési kísérletek ellenére életét vesztette. Az érintett útszakaszt a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök lezárták. A rendőrök a forgalmat Ózd felől Miskolc irányába, a Putnokon a Vásártéri utca irányába terelték, Miskolc felől pedig a Rákóczi úton biztosított a közlekedés.

Oszlopnak csapódott egy rendőrök elől menekülő autós Rákosmentén

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.12. 10:33
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A fiatal férfinak nem volt jogosítványa, de ennél komolyabb ok miatt próbált meglépni.
Teljes gázzal hajtott el az igazoltatásra készülő járőrök elől egy Renault Twingo szerda délután, a XVII. kerületi Baross utcában. Az autós így nem jutott messzire: menekülés közben egy taxinak ütközött, végül pedig egy oszlop állította meg.
A rendőrök akkor fogták a 24 éves sofőrt, amikor az autóból kimászva próbált tovább menekülni.  Mint kiderült, bevonták jogosítványát, az autónak pedig nincs műszaki vizsgája, de nem ezért akart eltűnni a rendőrök elől; a férfit ugyanis egy ideje már körözte a Mátészalkai Járásbíróság is. A többszörösen sáros sofőrt őrizetbe vették a rendőrök – derül ki a police.hu beszámolójából.