Két tábla csokit tudtak elvenni a rablók az idős férfitől

Publikálás dátuma
2019.09.14. 19:30
A rablók mindent átkutattak, de így is csak két csokit tudtak zsákmányolni
Fotó: police.hu
Aztán pár órával később már a kihallgatásukon ültek. A minden szempontól szomorú eset Mátészalkán történt meg.
Grafikonok, hosszú tanulmányok sem tudják olyan pontosan visszaadni a vidéki Magyarország kilátástalanságát, mint egy-egy bűnügyi hír a police.hu-n. 
Ezúttal egy rablásról számolt be a rendőrségi portál: a gyanú szerint két ópályi lakos csütörtök este bement egy 65 éves mátészalkai férfi házába, és pénzt követeltek tőle. 
Miután nem tudott adni, a két rabló megverte a sértettet, és felforgatta otthonát – de szó szerint semmilyen értéket nem találtak, csak két tábla csokit. Amit jobb híján el is vittek zsákmányként.

Az áldozat bejelentette a rablást, és a mátészalkai rendőrök pedig néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket, a 40 éves J. Sándort és a 44 éves V. Pétert. Mivel mindketten beismerő vallomást tettek, a két gyanúsított bűnügyi őrizetbe került. 
Szerző

Halálos karambol, egy idős nő meghalt Soroksáron

Publikálás dátuma
2019.09.14. 17:51
Rendőrök dolgoznak a soroksári halálos autóbaleset helyszínén
Fotó: Mihádák Zoltán / MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap
Két autó ütközött az M5-ös kerületen átvezető szakaszán, az áldozaton már nem lehetett segíteni.
A helyszínen életét vesztette az a 63 éves asszony, aki szombaton kora délután, az M5-ös autópálya soroksári szakaszán szenvedett autóbalesetet.
Az asszonyt a mentőszolgálat munkatársai is próbálták reanimálni, eredménytelenül. A helyszínelés idejére le is zárták az autópálya érintett szakaszát, a 15-ös kilométerszelvényben, ám három óra előtt megnyitották a belső forgalmi sávot. A baleset miatt jelentős torlódás alakult ki a sztráda Budapestről kivezető oldalán - írja a police.hu.
Szerző
Frissítve: 2019.09.14. 18:48

A TEK csapott le a Nagykanizsán akciózó álrendőrökre (videó)

Publikálás dátuma
2019.09.14. 11:26

Fotó: PoliceHungary/TEK/Youtube
A három férfi fegyverrel kényszerítette a földre áldozatát egy parkolóban. Később maguk is kipróbálhatták, hogy ez milyen érzés.
Állig felfegyverzett TEK-kommandósok és Zala megyei nyomozók fogtak el szeptember 10-én három férfit, akiket egy júliusi, Nagykanizsán elkövetett fegyveres rablással gyanúsítottak. A nyomozási adatok szerint a trió két tagja, egy pomázi és egy baracskai gyanúsított július 25-án, magát rendőrnek kiadva csapott le áldozatára: egy nagykanizsai parkolóban várták a sértettet, akit földre vittek, bilinccsel és fegyverrel (vagy annak utánzatával) fenyegettek. Némi dulakodás után elvették az áldozat táskáját, és elmenekültek vele a helyszínről. Hogy harmadik társuknak milyen szerepe jutott a rablásban, arra nem tér ki az ügyről tudósító police.hu beszámolója.
A rendőrség közel két hónapos nyomozás során jutott el a gyanúsítottakhoz, akiket kedden hajnalban, otthonukban fogtak el; a TEK bevetésére a rablásnál használt fegyver vagy fegyverutánzat miatt lehetett szükség. A három férfit kihallgatásuk után őrizetbe vették, az illetékes bíróság pedig csütörtökön elrendelte letartóztatásukat is – tehát 72 napnál tovább maradnak rács mögött.
Szerző