Két halálos baleset is történt vasárnap kora reggel, az egyiknél ittas volt a sofőr

Publikálás dátuma
2019.10.06. 08:57
Képünk Illusztráció
Fotó: OMSZ / Facebook
Szombathelyen az ittas sofőr 47 éves női utasa, Dunaharasztiban egy férfi vesztette életét.
Vasárnap, a hajnali órákban egy szombathelyi sofőr elvesztette uralmát az autója felett, lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak csapódva állt meg - írja a Police.hu. A mentőszolgálat munkatársai a helyszínről két személyt szállítottak kórházba. Az autó 47 éves női utasa meghalt, az autó sofőrje ittasan vezetett és az elsődleges orvosi vélemény szerin súlyosan megsérült, büntetőeljárásnak néz elébe. Dunaharaszti belterületén is halálos baleset történt vasárnap reggel 6 óra körül, a Jedlik Ányos úton, ahol tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött - írja szintén a Police.hu. A balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.
ÖsszeroncsolódoDunaharasztiban tisztázatlan körülmények között összeütközött két autó
Fotó: Mihádák Zoltán / MZI
Szerző
Frissítve: 2019.10.06. 11:31

Három nőt is hasba rúgott egy zavart férfi a Szent István körúton

Publikálás dátuma
2019.10.06. 08:42
A budapesti Szent István körút
Fotó: Google Maps
A sértettek megúszták nagyobb baleset nélük, a férfit kényszergyógykezelni kell.
Egymástól függetlenül tett feljelentést három nő, mindhárman csütörtök éjjel váltak támadás áldozatává a budapesti Szent István körúton - ítja a Police.hu. Egy zavart férfi rohant oda hozzájuk, hasba rúgta őket, aztán elszaladt. A három nő nem ismeri egymást, a három eset azonban ugyanazon az estén történt. Ketten a XIII. kerületi rendőrkapitányságon, a harmadik sértett Vácon tett feljelentést, a személyleírásuk megegyző volt a zavart férfiról. A nyomozók könnyen azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 22 éves budapesti férfit, akit pénteken fogtak el egy belvárosi lépcsőházban. A férfit háromrendbeli garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vévették, és előterjesztést tettek előzetes kényszergyógykezelésének indítványozására. ​A sértettek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.
Szerző

Helyszínelők élesztettek újra egy férfit Kőbányán

Publikálás dátuma
2019.10.05. 18:23
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava
A férfi egy áruházban esett össze.
A rendőröknek szombaton 14 órakor egy férfi jelezte Budapest X. kerületében egy Üllői úti áruház előtt, hogy egy férfi az áruházban összeesett és nincs eszméleténél - írja a rendőrség honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály helyszínelői – akik szolgálati helyükre mentek volna vissza – azonnal a földön fekvő férfi segítségére siettek. A rendőrök észlelték, hogy a férfinek nincsenek életjelei, ezért megkezdték újraélesztését és értesítették a mentőszolgálatot. A segítségre szoruló férfit a helyszínelőknek sikerült újraéleszteni és további ellátása céljából átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították. ​  
Szerző