Meghalt egy motoros Győrnél: beleszaladt az előtte álló autóba, és a szembejövő kocsi alá zuhant

Publikálás dátuma
2019.10.06. 18:01
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Gönyű és Győr között teljesen lezárták az 1-es számú utat.
Egy Győr felé haladó motorkerékpáros vasárnap délután negyed négykor az 1-es számú úton - eddig tisztázatlan okból – nekiütközött egy, az úton álló autónak - írja a Police.hu. A motoros az ütközés következtében egy szemből érkező autó alá zuhant, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők sem tudtak segíteni rajta, a helyszínen meghalt. A katasztrófavédelem honlapja szerint a balesethez a győri hivatásos tűzoltók is kivonultak, áramtalanították a járműveket, és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A baleset a 108. kilométerszelvénynél történt, a rendőrök a Gönyű felől érkező járműveket Nagyszentjános, míg a Győr irányából érkezőket Győrszentiván felé terelik.
Szerző
Frissítve: 2019.10.07. 07:07

Két halálos baleset is történt vasárnap kora reggel, az egyiknél ittas volt a sofőr

Publikálás dátuma
2019.10.06. 08:57
Képünk Illusztráció
Fotó: OMSZ / Facebook
Szombathelyen az ittas sofőr 47 éves női utasa, Dunaharasztiban egy férfi vesztette életét.
Vasárnap, a hajnali órákban egy szombathelyi sofőr elvesztette uralmát az autója felett, lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak csapódva állt meg - írja a Police.hu. A mentőszolgálat munkatársai a helyszínről két személyt szállítottak kórházba. Az autó 47 éves női utasa meghalt, az autó sofőrje ittasan vezetett és az elsődleges orvosi vélemény szerin súlyosan megsérült, büntetőeljárásnak néz elébe. Dunaharaszti belterületén is halálos baleset történt vasárnap reggel 6 óra körül, a Jedlik Ányos úton, ahol tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött - írja szintén a Police.hu. A balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.
ÖsszeroncsolódoDunaharasztiban tisztázatlan körülmények között összeütközött két autó
Fotó: Mihádák Zoltán / MZI
Szerző
Frissítve: 2019.10.06. 11:31

Három nőt is hasba rúgott egy zavart férfi a Szent István körúton

Publikálás dátuma
2019.10.06. 08:42
A budapesti Szent István körút
Fotó: Google Maps
A sértettek megúszták nagyobb baleset nélük, a férfit kényszergyógykezelni kell.
Egymástól függetlenül tett feljelentést három nő, mindhárman csütörtök éjjel váltak támadás áldozatává a budapesti Szent István körúton - ítja a Police.hu. Egy zavart férfi rohant oda hozzájuk, hasba rúgta őket, aztán elszaladt. A három nő nem ismeri egymást, a három eset azonban ugyanazon az estén történt. Ketten a XIII. kerületi rendőrkapitányságon, a harmadik sértett Vácon tett feljelentést, a személyleírásuk megegyző volt a zavart férfiról. A nyomozók könnyen azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 22 éves budapesti férfit, akit pénteken fogtak el egy belvárosi lépcsőházban. A férfit háromrendbeli garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vévették, és előterjesztést tettek előzetes kényszergyógykezelésének indítványozására. ​A sértettek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.
Szerző