Kirabolták egy pénzváltó alkalmazottait Debrecenben

Publikálás dátuma
2019.10.07. 12:31

Fotó: police.hu
A hajdú-bihari rendőrök nagy erőkkel keresik az elkövetőket.
Hétfő délelőtt, Debrecen egyik bevásárlóközpontjának parkolójában egy pénzváltó alkalmazottait megtámadta három férfi, akik elvették a náluk lévő készpénzt. Az ismeretlen férfiak negyedik társukkal együtt elmenekültek a helyszínről – írja a police.hu. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel és haladéktalanul megkezdte az elkövetők felkutatását.
Szerző
Témák
Debrecen rablás

Mit sem sejtő szomszédjánál tárolta az illegális gyógyszereket egy kecskeméti férfi

Publikálás dátuma
2019.10.07. 11:47

Fotó: LOIC VENANCE / AFP
Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog döntetni.
A Kecskeméti Járási Ügyészség gyógyszerhamisítás bűntette miatt vádat emelt egy 38 éves kecskeméti férfi ellen, aki 2019 januárjában megszerzett 14 doboz, Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert, majd azokat a mit sem sejtő szomszédjánál tárolta, amíg a rendőrök le nem foglalták. Az ügyészség közleménye szerint a férfi egy ismeretlen személytől megszerzett 14 doboz olyan gyógyszert, ami Magyarországon nincs engedélyezve. A gyógyszereket egy zárt kartondobozban átvitte a szomszédjához, aki azt a háza melléképületébe vitte. A szomszéd nem tudta, hogy mi van a kartondobozban. A rendőrök január 15-én délután házkutatást tartottak a szomszédnál, aminek során megtalálták és lefoglalták a gyógyszereket. A szomszéd ekkor elmondta az egyenruhásoknak, hogy a gyógyszereket a vádlott vitte oda. A 14 doboz gyógyszer meghaladja a személyes szükségletet kielégítő mennyiséget, ezért indokolatlan mennyiségnek minősül. A szabadlábon védekező vádlottat a járási ügyészség gyógyszerhamisítás bűntettével vádolja és tárgyalás mellőzésével emelt vádat vele szemben. A vádlott bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog döntetni. 
Szerző

Meghalt egy motoros Győrnél: beleszaladt az előtte álló autóba, és a szembejövő kocsi alá zuhant

Publikálás dátuma
2019.10.06. 18:01
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Gönyű és Győr között teljesen lezárták az 1-es számú utat.
Egy Győr felé haladó motorkerékpáros vasárnap délután negyed négykor az 1-es számú úton - eddig tisztázatlan okból – nekiütközött egy, az úton álló autónak - írja a Police.hu. A motoros az ütközés következtében egy szemből érkező autó alá zuhant, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők sem tudtak segíteni rajta, a helyszínen meghalt. A katasztrófavédelem honlapja szerint a balesethez a győri hivatásos tűzoltók is kivonultak, áramtalanították a járműveket, és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A baleset a 108. kilométerszelvénynél történt, a rendőrök a Gönyű felől érkező járműveket Nagyszentjános, míg a Győr irányából érkezőket Győrszentiván felé terelik.
Szerző
Frissítve: 2019.10.07. 07:07