Három autó karambolozott az Árpád hídon, egy ember megsérült

Publikálás dátuma
2019.10.09. 10:38

Fotó: Bp-i Autósok Közössége/Facebook
Az ütközést követően az egyik jármű felborult.
Összeütközött három autó szerda reggel Budapest III. kerületében, az Árpád híd budai lejárójánál. Az ütközést követően az egyik jármű felborult. A balesetben egy ember megsérült – írja a police.hu. A rendőrök a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon a forgalmat a Szentendrei út irányába terelik. A 24.hu információi szerint a balesetben egy terhes nő is megsérült, őt a mentők azonnal kórházba vitték.
Szerző

Kútba dobta kutyáit egy karancsberényi férfi

Publikálás dátuma
2019.10.09. 10:21
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta az ügyészség.
A Salgótarjáni Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta több állat pusztulását okozó állatkínzás bűntette miatt egy 63 éves karancsberényi férfivel szemben. Az ügyészség közleménye szerint a férfi és családja szegényes körülmények között él. Az önkormányzattól és a településen lakóktól is több jelzést kaptak két keverék kutyájuk tartási körülményei, chippel való ellátása érdekében, illetve az ebek viselkedése miatt. Mivel a férfi a kutyák megfelelő tartásáról nem tudott tovább gondoskodni, 2019. április elején elhatározta, hogy megszabadul tőlük. Karancsberényben az egyik útkereszteződésben található kerekes közkúthoz vitte a kutyákat, majd a kútba dobta az állatokat. A kutyák a vízbe fulladva elpusztultak. A Salgótarjáni Járási Ügyészség a büntetlen előéletű, tettét beismerő és megbánó férfival szemben próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt azzal, hogy a büntetés végrehajtása esetén a férfi legkorábban három hónap letöltése után kerülhet feltételes szabadságra. Az ügyben a Salgótarjáni Járásbíróság dönt. 
Szerző

Beszakadt az aszfalt, félig elnyelt egy teherautót a IX. kerületben

Publikálás dátuma
2019.10.09. 08:43

Ritka látvány.
Beszakadt az aszfalt egy teherautó alatt, a jármű emiatt rakományával együtt egy parkoló autóra billent szerda reggel a főváros IX. kerületében - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Kisdi Máté közölte: a baleset a Zsil utca és a Lónyay utca kereszteződésében történt, a műszaki mentés befejezéséig az utat lezárták.
Szerző