Busz és autó karambolozott Tatabányán, egy ember meghalt

Publikálás dátuma
2019.10.20. 16:39

Fotó: police.hu
A balesetben két másik személy megsérült.
Összeütközött egy busz és egy autó vasárnap délután Tatabányán, a Szőlődomb utca és a Szent György utca kereszteződésében. A személygépkocsiban hárman utaztak, egyikük olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A sofőr és az autóban utazó másik személy megsérült – írja a police.hu. A helyi járatos autóbuszon ketten utaztak, ők nem sérültek meg. A baleset körülményeit a Tatabányai Rendőrkapitányság vizsgálja.
Szerző

Tűzoltók hoztak le egy kirándulót a kazári riolittufáról

Publikálás dátuma
2019.10.20. 14:08
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A túrázót átadták a mentőknek.
Kazár külterületén, a riolittufánál került bajba vasárnap egy kiránduló, aki a saját lábán nem tudta elhagyni a helyszínt – írja holnapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A túrázót a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók és az Észak-Mátra Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei hozták le, majd átadták a mentőknek.
Szerző

Kimentettek egy horgászt a Balatonból

Publikálás dátuma
2019.10.20. 11:37

Fotó: police.hu
A bajba jutott férfi a vízirendőrök segítsége nélkül nem tudott volna biztonságosan partot érni.
Szombat délután érkezett a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság ügyeletére egy segélykérés arról, hogy a Balatonfenyves előtti vízterületen egy csónakból horgászó férfi evezője eltört, így a hullámzásban magatehetetlenül sodródik – írja a police.hu. A helyszínre érkező egység a mentést késedelem nélkül megkezdte, és a csónakot a bajba jutott horgásszal együtt épségben a partra vontatta. 
Szerző